bruisende zaken

Welkom bij De Baronnen

Welkom bij De Baronnen

01-11-2022

Met maar liefst zestien verschillende soorten bier op de tap, en nog veel meer bier op de fles, kun je Eetcafé De Baronnen met recht een must-visit voor de echte bierliefhebbers noemen. “Maar ook wie de voorkeur geeft aan een ander soort drankje of gewoon lekker wil lunchen of dineren is hier meer dan welkom”, aldus mede-eigenaresse Mayke van Spaandonk.

De Baronnen is al langer een begrip aan het Lindeplein in Oisterwijk, alleen heeft er afgelopen juli wel een grote verandering plaatsgevonden. “Achter de schermen dan”, vertelt Mayke. “Want sinds 1 juli zijn Rick van de Ven en ik de nieuwe eigenaren van deze mooie zaak. Voor de schermen is er echter niet zo heel veel veranderd, want Rick en ik werken hier allebei alweer ruim drie jaar en ook voor we de zaak officieel overnamen, waren wij eigenlijk al het gezicht van de zaak.” Veel veranderen zal er voorlopig ook niet, hoewel Rick wel bezig is om de menukaart iets te vernieuwen. “En we hebben mooie plannen met de kelder”, vervolgt Mayke haar enthousiaste verhaal. “De bedoeling is dat we daar verschillende soorten bier gaan laten rijpen om ze over een paar jaar pas te verkopen.”

Brabantse gezelligheid

Rick en Mayke voelen zich als een vis in het water in hun nieuwe rol als eigenaren. “Niet alleen het werk is ontzettend leuk, ook de mensen die hier komen. Een heel wisselend publiek, van vaste (borrel)gasten tot toeristen en alles ertussenin. Iedereen is hier van woensdag tot en met zondag welkom om gewoon wat te komen drinken of ook een hapje te eten, waarbij ze worden getrakteerd op de typisch Brabantse gezelligheid waar De Baronnen om bekendstaat. Kom dus ook gewoon eens een keer langs en ervaar het zelf!”

Kom genieten van onze speciaalbieren.

Eigenaren: Mayke van Spaandonk en Rick van de Ven | Lindeplein 11, Oisterwijk | 013-2036026

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11158 De reizende masseur