column

December verlicht Oisterwijk!

December verlicht Oisterwijk!

01-12-2022

De feestmaand december is weer begonnen, het jaar is dus bijna weer voorbij. De kerstversieringen komen weer uit de opslag en Sinterklaas is even op en neer gekomen vanuit Spanje.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl Wilt u meer weten over Centrummanagement? Kijk dan op www.cm-oisterwijk.nl

We zijn gestart met een reeks van koopzondagen om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Sinterklaas moet uiteindelijk ook zijn cadeaus kunnen kopen. Hetzelfde geldt voor de Kerstman. Zoals jullie kunnen zien, hangt de gloednieuwe sfeerverlichting er en worden er deze maand weer 120 kerstbomen geplaatst in het centrum. Ook komen er twee grote verlichte bomen in het centrum en vier op het Lindeplein. Ondanks het feit dat ze energie verbruiken, doen we toch mee met besparing. De sfeerverlichting gebruikt maar liefst de helft minder stroom dan de vorige ook al duurzame verlichting! Dat is ook de reden dat veel winkels nu hun deuren dicht houden om energie te besparen. Momenteel zit er veel werk in het maken van de jaarplanning voor 2023 en natuurlijk het evenement WinterglO’w op 16 december. Wederom pakken we dit jaar weer meer uit met artiesten, kramen, straattheater, zangroepen, muziek, koren, vuur en natuurlijk de Kerstman in zijn eigen onderkomen: de yurt. Ook is Wintervillage, in vorm van de ijsbaan, maar liefst vier weken aanwezig op de kop van de Lind. Iedereen kan daar terecht voor het schaatsen, maar ook voor een gezellige avond of middag. Informatie over WinterglO’w kunt u vinden op de nieuwe site: www.winterglowoisterwijk.nl. Cadeautip: bij het Tourist Informatie Punt (TIP) kunt u de plaatselijke succesvolle cadeaubonnen kopen. U kunt deze op meer dan 160 inleveren. Kijk voor de inleveradressen op de site van Bezoek Oisterwijk. Voor het eind van het jaar zal ik de jaarplanner met de activiteiten en koopzondagen weer uitdelen aan de ondernemers. Iedereen kan deze ook gaan zien op onze site.

Tevens wil ik iedereen alvast fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toewensen!

Koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10925 - SEC Eten & Drinken