bruisende zaken

De gezelligste  ontmoetingsplaats van Oisterwijk

De gezelligste ontmoetingsplaats van Oisterwijk

01-12-2022

Op zoek naar gezelligheid en een lekker drankje? Dan ben je op het Oisterwijkse Lindeplein aan het juiste adres. Om precies te zijn op nummertje 3, bij Proeflokaal ’t Gelagh. ”Wij zijn de gezelligste ontmoetingsplaats van Oisterwijk”, aldus eigenaar Toon Coppens. “Iedereen die hier nog nooit is geweest, moet het vooral zelf eens komen ervaren.”

DE GEZELLIGSTE ONTMOETINGSPLAATS OP ’T OISTERWIJKSE LINDEPLEIN!

 

Wie een stap over de drempel van ’t Gelagh zet, waant zich meteen in een traditioneel bruin café. Gezelligheid staat hier dan ook voorop. En dat is niet het enige waarin ze uitblinken. “Wij zijn namelijk gespecialiseerd in speciaalbier en whisky’s”, vertelt Toon trots. “In totaal bieden we de keuze uit zo’n 180 verschillende soorten bier – waarvan elf van de tap – en 150 verschillende soorten whisky. Een aanbod dat hier in de omgeving uniek is en waar dan ook heel veel liefhebbers op afkomen. Overigens ben je ook meer dan welkom als je geen liefhebber van bier of whisky bent, want we hebben nog veel meer lekkers op de kaart staan.”

Proeverijen

Toon omschrijft ’t Gelagh als een relaxte zaak, met een zeer leuk publiek en een heerlijk ruim en zonnig terras op het Lindeplein. “Sinds dertien jaar zitten we op deze locatie en dat bevalt ons bijzonder goed. Helemaal omdat er steeds meer op het plein wordt georganiseerd door de lokale ondernemers.” Deze activiteiten trekken natuurlijk publiek, maar ook bij ’t Gelagh zelf doen ze er van alles aan om gasten aan te trekken. Zo vinden er regelmatig optredens en andere activiteiten plaats en kun je er ook terecht voor een lekkere bier- of whiskyproeverij. “Daarbij serveren we je vijf proefglaasjes met verschillende soorten bier of whisky. Echte maaltijden hebben we niet op de kaart staan, maar je kunt er wel wat lekkere snacks of een borrelplank bij bestellen om een bodempje te leggen voor de proeverij. Nieuwsgierig geworden? Kom het dan vooral zelf eens ervaren!”

 

Foto: Joris van der Pijll  |  OisterwijkNieuws.nl

 

180 verschillende soorten bier en 150 en verschillende soorten whiskey

Lindeplein 3, Oisterwijk | 013-5220127 | info@proeflokaaltgelagh.nl www.proeflokaaltgelagh.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).