Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Voor iedereen  Een gelukkig, maar vooral gezond nieuwjaar gewenst!

Voor iedereen Een gelukkig, maar vooral gezond nieuwjaar gewenst!

01-01-2023

We kijken terug op een zonnig jaar met veel evenementen. Uiteindelijk heeft iedereen zijn normale leventje weer kunnen opstarten na de vervelende corona periodes. Voor veel mensen heeft het ellende gebracht, sommige voorspoed, maar we moeten alles positief inzien en weer gaan genieten van onze vrijheden. De kerstperiode heeft in ieder geval bij mij weer het ooude, vertrouwde gevoel weer eens aangewakkerd. Eindelijk met zijn allen bij elkaar, zonder afstand.

Wilt u meer weten over Centrummanagement? Kijk dan op www.cm-oisterwijk.nl

Momenteel worden de jaarplanners weer rondgebracht, waar weer alle informatie op staat voor het komende jaar. We zien dat veel organisaties weer fanatiek bezig zijn met evenementen en dus het aantrekken van publiek en klanten. We kijken ook terug op een toch wel drukke decembermaand, waar de WinterglO’w en de ijsbaan eindelijk weer terug waren in het centrum. We konden een nieuwe sfeerverlichting verwelkomen en het centrum was weer aangekleed met bomen en versieringen. Jammer dat niet alle winkeliers op de gecommuniceerde koopzondagen hun deuren open hadden. Ik zeg dit niet graag, maar ik krijg er wel veel opmerkingen en klachten over. In deze tijden moet je open zijn wanneer de consument het uitkomt. Maar daarover kunnen de ondernemers genoeg lezen in de nieuwsbrief van ons en via hun brancheverenigingen. Maar het is toch fijn dat we via de pasantentellers kunnen lezen dat de bezoekers hun weg weer weten te vinden naar Oisterwijk. In vergelijking met vergelijkbare plaatsen staan we er heel goed op! De bezoekersaantallen blijven stijgen. Iets wat soms zelf te ervaren is op de zaterdagen en koopzondagen.

Koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in ons mooie Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk BruistOntharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

Op naar de feestdagen!
Op naar de feestdagen!
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

‘t Vishoekje
‘t Vishoekje
Oisterwijk Bruist

Ibiza Tilburg
Ibiza Tilburg
Oisterwijk Bruist

’t Stationneke
’t Stationneke
Oisterwijk Bruist

De Nacht
De Nacht
Oisterwijk Bruist

Afscheid nemen!
Afscheid nemen!
Oisterwijk Bruist


Catwalk in oktober!
Catwalk in oktober!
Oisterwijk BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11040 Kringlooplijn