bruisende zaken

Genieten  van pure smaken

Genieten van pure smaken

01-01-2023

SEC eten en drinken bestaat in 2023 twaalfenhalf jaar. Dat laat het restaurant niet ongemerkt voorbijgaan. “We gaan komend jaar heel veel leuke dingen doen voor onze gasten om dit bijzondere momentum te vieren”, vertelt eigenaar Niels Janse. “Denk aan borrels, livemuziek, mooie spaaracties en een loterij. En natuurlijk laten ook oude bekenden hun gezicht nog een keer zien.”

Dus kom ook genieten!

“Toen we startten, was het Lindeplein helemaal nieuw. Daarmee was het een uitdaging om mensen te overtuigen dat ze hier moesten zijn. Inmiddels hebben we een vaste schare gasten die hier regelmatig komen. Ons team bestaat uit circa veertig medewerkers, allemaal enthousiaste, jonge mensen. Zij vormen het hart van onze zaak. Doordat we veel tijd en aandacht aan hen besteden, weten we hen ook aan ons te binden. Dat is voor ons fijn, maar natuurlijk ook voor onze gasten.” SEC staat voor zuiver en eenvoud. “Geen poespas, gewoon ambachtelijke, ongecompliceerde gerechten. We gebruiken eerlijke, verantwoorde producten die zoveel mogelijk afkomstig zijn uit de regio. Onze kaart beweegt dan ook mee met de seizoenen; we maken gebruik van datgene wat op dat moment beschikbaar is. Sowieso wisselt onze kaart regelmatig, dat houdt het spannend voor onze gasten.”

Volwaardige wijnkaart

De keuken is Frans georiënteerd, met een Aziatische twist. “Onze Surf en Turf, een heerlijke combinatie van gebakken ossenhaas en gegrilde kreeftenstaart, is heel populair. Maar we hebben ook volop keuze voor vegetariërs en veganisten. We bieden voor ieder wat wils. En natuurlijk horen daar ook bijpassende wijnen bij voor een optimale smaaksensatie.”

SEC bruist

De grote foodbar vormt het bruisende middelpunt van SEC. “Daar wordt veel aan gegeten. Je kunt er ook lekker borrelen en genieten van een plankje.” Sowieso valt er bij SEC altijd wel iets te beleven. “Laatst hadden we een cocktailparty met livemuziek, hartstikke tof. Ja, het gaat gelukkig goed met ons, we groeien nog steeds. We gaan er met z’n allen voor om dat vast te houden!”

SEC eten & drinken | Lindeplein 1, Oisterwijk | 013 5213217 | info@secetendrinken.nl | www.secetendrinken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique