Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Geef uw huid een oppepper          met een peeling!

Geef uw huid een oppepper met een peeling!

01-02-2023

Een chemische peeling kan gebruikt worden voor verschillende huidproblemen, zoals acne, littekens, pigmentvlekken of huidveroudering. Iedere peeling heeft unieke uitwerkingen op de huid, waardoor een specifiek probleem behandeld kan worden.

De medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best willen weten wat u beweegt. Na een intake selecteert u samen met hen de behandeling en/of therapie die u weer lekker in uw vel laat zitten.

Met de modernste apparatuur, de best passende middelen en de expertise van Huidtherapie Boxtel & Best is de meest effectieve behandeling naar uw gezondere huid gegarandeerd. Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf; maak nu een afspraak of bekijk voorafgaand onze website of bel nu: 06 8126 4333 Daarnaast worden peelings voor bepaalde resultaten gecombineerd met andere behandelingen. Chemische peelings hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken, waardoor deze sneller afschilferen.

Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken.

De naam ‘chemische peeling’ roept onbedoeld vaak angst op bij patiënten. De behandeling heeft deze naam echter te danken aan het feit dat deze een chemisch proces in de huid bewerkstelligt. Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren, zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Het zijn dus geen ‘enge’ chemische stoffen die op de huid aangebracht worden.

Er is onderscheid te maken tussen milde en intensieve peelings. Milde peelings geven verbetering van de huid en de klachten, maar hebben slechts een korte hersteltijd. Intensieve peelings geven zeer duidelijk resultaat, maar hebben ook een langere hersteltijd. Meestal wordt gestart met een milde peeling, indien nodig kan na één á twee behandelingen overgestapt worden op een intensievere peeling. Na de behandeling kan de huid enkele dagen roodheid en afschilfering vertonen. Daarna voelt de huid gladder en egaler aan dan voor de behandeling.

Onze behandelingen


• Pigment
• Overbeharing
• Acne
• Oedeem
• Huidadvies
• Littekens
• Couperose / vaatproblemen
• Nazorg kanker
• Huidverbeterende behandelingen
• Lasertherapie
• Peelingtherapie

BEHANDELINGEN kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraar

Boxtel Nieuwe Nieuwstraat 20 5283 CD Boxtel Liempde Nieuwstraat 8 5298 CL Liempde Best Oirschotseweg 68 5684 NK Best 0499-745083 06 8126 4333 (WhatsApp) www.huidtherapieboxtelbest.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Over Reiki
Over Reiki
Oisterwijk Bruist

Het voorjaar komt eraan!
Het voorjaar komt eraan!
Oisterwijk Bruist

mooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist


’t Stationneke
’t Stationneke
Oisterwijk Bruist

De Nacht
De Nacht
Oisterwijk Bruist

Gratis Body & Mind Guide
Gratis Body & Mind Guide
Oisterwijk Bruist


mooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje, spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk BruistmooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist

Acne
Acne
Oisterwijk Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11016 - Loyaal Thai Massage