Opvallen? Adverteer in Bruist

column

Voor iedereen  Een jaar met veel evenementen!

Voor iedereen Een jaar met veel evenementen!

01-02-2023

We merken al dat de dagen weer langer worden. De kou hangt er nog wel even en de winterse buien zullen ons nog wel even vervelen. De sfeerverlichting is ook weer verwijderd. Deze zag er mooi uit, maar was door omstandigheden niet aanwezig op het door ons gekozen tijdstraject. Veel te laat opgehangen en dan ook nog niet eens in de door ons gekozen uitvoering. Gelukkig vond iedereen het wel mooi en vernieuwend.

Wilt u meer weten over Centrummanagement? Kijk dan op www.cm-oisterwijk.nl.

Ook zijn we ontevreden over de gekozen schakeltijden door de gemeente. In verband met de energieprijzen door de crisis waren we gedwongen om de verlichting minimaal te laten branden. Daar moeten we nog maar eens over praten als het weer zover is. Hopelijk zal dit probleem het komende jaar niet meer actueel zijn.

Maar denken jullie aan Valentijnsdag? Op 14 februari mag u uw geliefde verrassen met iets leuks.

Wij gaan verder met het organiseren van meer evenementen of het ondersteunen ervan. De jaarplanner, zojuist uitgedeeld en gepubliceerd op onze website, belooft weer veel activiteiten in het centrum. En dat het helpt kunnen we aflezen in onze passantentellingen. Oisterwijk steekt ver uit boven vergelijkbare plaatsen in ons land. Zelfs tientallen procenten! Eindelijk komen we weer terug richting de bezoekersaantallen van voor corona.

Ook zien we weer enkele mutaties in de winkels en zaken in het centrum. Sommige panden staan te huur, andere hebben weer snel een nieuwe, enthousiaste huurder of eigenaar gevonden. Wat betreft leegstand maken we ons in ieder geval geen zorgen. Oisterwijk is een plaats die bruist door de entourage en de gedreven ondernemers! Ook hebben we de inwoners als trotse ambassadeurs van onze mooie plaats.

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar. Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Over Reiki
Over Reiki
Oisterwijk Bruist

Het voorjaar komt eraan!
Het voorjaar komt eraan!
Oisterwijk Bruist

mooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist

’t Stationneke
’t Stationneke
Oisterwijk Bruist

De Nacht
De Nacht
Oisterwijk Bruist

Gratis Body & Mind Guide
Gratis Body & Mind Guide
Oisterwijk Bruist


mooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk BruistmooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist

Acne
Acne
Oisterwijk Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04175 - Little Asia Cuisine