bruisende zaken

Een klein stukje Italië  in Oisterwijk

Een klein stukje Italië in Oisterwijk

01-03-2023

“Het gewone winkelen is verleden tijd. Een bezoek aan onze showroom moet een beleving zijn, dus met een drankje erbij en alle tijd en aandacht die mijn klanten verdienen. We richten ons niet op de massa, maar juist op de mensen die van luxe en kwaliteit houden”, vertelt eigenaar Dennis van Kaauwen trots.

Met een schoenmaker als vader en een moeder die ook in de zaak meewerkte, groeide Dennis letterlijk op tussen de schoenen. “Mijn vader begon ooit met het repareren van schoenen, maar al snel maakten we de overstap naar het zelf ontwerpen en produceren van high-end schoenen.” In eerste instantie werden deze verkocht vanuit hun eigen schoenenzaak in Eindhoven, maar Dennis zag het grote plaatje voor zich en besloot zich puur te gaan focussen op zijn eigen merk Alberto Bellini. “Onlangs hebben we een nieuwe showroom geopend in het centrum van Oisterwijk en inmiddels hebben we veertig verkooppunten in Nederland, België, Duitsland en Portugal. In de showroom staat de hele collectie en komen winkeliers op afspraak om inkopen te doen voor het aankomende seizoen.”

‘The sky is the limit’

Behalve winkeliers zijn ook particulieren welkom die van luxe, kwaliteit en bijzondere items houden.

“Wij hebben een 3D tool ontwikkeld voor volledig op maat gemaakte schoenen van maat 38 tot en met 50, in tal van leesten en pasvormen.

Niet alleen gemaakt van leder en suède, maar ook van de mooiste huiden zoals krokodil, python en struisvogel. Dat maatwerk onbetaalbaar is, is een misvatting. Bij ons heb je namelijk al je eigen ontwerp vanaf € 299,-!” Smart-casual is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Dus naast de 3D tool collectie biedt Alberto Bellini ook een grote collectie loafers en sneakers in alle kleuren, met bijpassende accessoires zoals mooie riemen, tassen en suède jassen.

Een tip voor de mannen voor deze zomer: de loafer is een must-have!

Ook voor heren die gaan trouwen, want een loafer maakt je outfit helemaal van nu en toch elegant!

Ciao tutti,

Dennis van Kaauwen

Style is never out of fashion

Eigenaar: Dennis van Kaauwen - Burg Verwielstraat 21, Oisterwijk - 040-8433707 - www.albertobellini.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10927	de Huiskamer