Opvallen? Adverteer in Bruist

bruisende zaken

Omdat iedere huid  Unique is...

Omdat iedere huid Unique is...

01-03-2023

In 2015 opende huid- en oedeemtherapeute Renée van Berkel haar eigen praktijk Huidzorg Unique in Medisch Centrum de Voorste Stroom in Oisterwijk. Bij Huidzorg Unique kun je terecht voor de behandeling van verschillende huidproblemen, specifiek de behandeling van oedeem.

‘Ik streef naar een zo effectief mogelijke behandeling’

“Als huidtherapeut houd ik me bezig met het verhelpen of verbeteren van huidaandoeningen als acne, oedeem, storende of pijnlijke littekens, ongewenste lichaamsbeharing, pigmentstoornissen en couperose”, vertelt Renée.

Specialisatie in oedeemtherapie

“Ik heb me gespecialiseerd in oedeemtherapie. Hiervoor heb ik trainingen gevolgd bij gerenommeerde Duitse klinieken. Middels verschillende behandel-methoden is het mogelijk het
- onder andere als gevolg van kanker
- opgehoopte vocht in de huid af te voeren. Vervolgens meet ik indien nodig steunkousen aan om het bereikte resultaat te behouden. Bij ouderen kom ik hiervoor desgewenst aan huis.”

Diversiteit aan behandelingen

“Littekenmassage en definitief ontharen middels IPL zijn eveneens mogelijk. Bij de behandeling van acne bepaal ik op maat welke combinatie van technieken het beste werkt bij deze persoon en werk ik samen met huisarts en dermatoloog voor een optimaal resultaat. Camouflagetherapie is zeer geschikt voor mensen die willen leren hoe ze bijvoorbeeld wijnvlekken of brandwonden kunnen bedekken met speciale make-up, zodat deze minder zichtbaar zijn.”

Vruchtbare samenwerking

“Ik streef naar een zo effectief mogelijke behandeling. Mede om die reden werk ik samen met en verwijs ik door naar bijvoorbeeld fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal van de patient en ga voor een persoonlijke benadering. Het voelt goed om iets voor hen te kunnen betekenen, al is het maar door het weghalen van een pigmentvlekje.”

Tip:

Huidzorg Unique is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

HUIDAANDOENINGEN Acne en acnelittekens littekens (na ingreep of ongeluk) Primair en secundair lymfoedeem Lipoedeem Veneus oedeem en restless legs Steelwratjes Ouderdomswratjes/vlekken Spider neavus Droge huid/eczeem Rosacea Overbeharing Camouflage (vitiligo, brandwond, wijnvlek) Anti-aging Behandelingen Chemische peelings Micro-needling Huidverzorgingsadvies (Dermasence) Camouflagetherapie IPL therapie (intense pulsed light) Elektrisch epilatie Endermologie (m.B.V. Apparatuur LPG) Compressiezorg en steunkousen Manuele lymfedrainage Littekenmassage Cryotherapie

Tiijdens een gratis en vrijblijvende intake wordt een behandelplan opgesteld en kunnen we met moderne technieken aan de slag gaan.

Moergestelseweg 22, Oisterwijk 06-19336915 info@huidzorgunique.nl www.huidzorgunique.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Over Reiki
Over Reiki
Oisterwijk Bruist

Het voorjaar komt eraan!
Het voorjaar komt eraan!
Oisterwijk Bruist

mooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist


’t Stationneke
’t Stationneke
Oisterwijk Bruist

De Nacht
De Nacht
Oisterwijk Bruist

Gratis Body & Mind Guide
Gratis Body & Mind Guide
Oisterwijk Bruist


mooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk BruistmooR: Wining en Dining
mooR: Wining en Dining
Oisterwijk Bruist

Acne
Acne
Oisterwijk Bruist
EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10925 - SEC Eten & Drinken