column

De bomen gaan ons centrum weer groen kleuren.

De bomen gaan ons centrum weer groen kleuren.

01-05-2023

Hopelijk doet het goede weer ook mee in de loop naar de zomer. We zijn immers wel klaar met al die regen of niet? De zon en wat hogere temperaturen brengen toch meer vrolijkheid in het dagelijkse leven. Buiten zitten, terrassen bezoeken, winkelen, eten, wandelen, fietsen... maar vooral genieten!

Zoals jullie kunnen zien zijn de boomsokkels op de Lind bij de horeca voorzien van nieuwe boombanken. De keuze hiervoor is gemaakt omdat de begroeiing rondom de bomen gewoonweg te veel te lijden had van evenementen en de bijbehorende grote hoeveelheden bezoekers. Een mooie oplossing waarvan gebruik gemaakt kan worden door de bezoekers van de aangrenzende terrassen. Deze maand is het weer volop lente en daarbij horen natuurlijk de nodige evenementen en feestdagen. Moederdag natuurlijk, maar ook Hemelvaart en Pinksteren. Direct na deze maand, in het eerste weekend van juni, mogen we ook het festival Intents meemaken. Een evenement waar menig inwoner van Oisterwijk trots op is en dat dus breed gedragen wordt in onze gemeenschap. Wij als Centrummanagement zijn alweer een paar evenementen mee aan het voorbereiden. We hebben er veel zin in omdat er ook een paar nieuwe initiatieven bij zitten, met eveneens nieuwe mede-organisatoren. Dat was door de corona wel even een paar jaar anders. We zijn blij dat het enthousiasme weer loskomt om een en ander te regelen. We kunnen gewoon niet zonder de gedreven vrijwilligers met hun tomeloze inzet en ideeën. Afgelopen maand hebben we ook nog een nieuwe ondernemer mogen verwelkomen: Architect Bob Manders. Hij is gevestigd in het pand op de Lind nummer 12 waar voorheen kunst werd verkocht en gemaakt. We wensen hem en zijn team veel succes! Ook zijn er plannen om de Stationsstraat in het begin van het najaar opnieuw te gaan inrichten. De riolering, verlichting en met name de bestrating zullen een mooi facelift ondergaan. Dit is ook van toepassing op de Molenstraat. We houden jullie op de hoogte.

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de (uit)agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Koop lokaal en tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen’!

www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke