Opvallen? Adverteer in Bruist

column

OPEN DAG

OPEN DAG

01-09-2023

In september 2015 is Huidtherapie Boxtel & Best geopend in Boxtel, waarna de locatie in Best in juli 2017 is geopend en de locatie in Liempde in augustus 2020.

Zaterdag 16 september van 13.00 - 16.00 uur in Best

Sinds september 2021 is de locatie in Best verhuisd naar de nieuwe locatie in Best. Vanwege de Corona pandemie is deze tot op heden nog niet officieel geopend. We willen dit daarom met u doen tijdens onze open dag op zaterdag 16 september 2023 tussen 13.00 uur en 16.00 uur! Op deze dag vieren we tevens ons 8-jarig bestaan.

Vanaf september 2023 wordt het aanbod verder uitgebreid door behandelingen van een schoonheidsspecialiste!

Houd van uw huid!

Er is die dag gelegenheid om de locatie te bekijken. Ons 8 jarig-bestaan vieren wij met u. Er zijn kortingsbonnen en u ontvangt een goodiebag.

En er zijn allerlei leuke prijzen te winnen!

Wilt u weten wat wij voor uw huid kunnen betekenen?

Kom naar de open dag!

De medisch opgeleide professionals van Huidtherapie Boxtel & Best willen weten wat u beweegt. Na een intake selecteert u samen met hen de behandeling en/of therapie die u weer lekker in uw vel laat zitten.

Met de modernste apparatuur, de best passende middelen en de expertise van Huidtherapie Boxtel & Best is de meest effectieve behandeling naar uw gezondere huid gegarandeerd. Een gezonde huid is veel meer dan alleen mooi. Ervaar het zelf. Maak nu een afspraak, bekijk voorafgaand onze website en plan direct online in of bel nu: 0499 745 083.

BEHANDELINGEN kunnen worden vergoed door uw zorgverzekeraarOnze behandelingen Pigment Overbeharing Acne Oedeem Huidadvies Littekens Couperose/vaatproblemen Nazorg kanker Huidverbeterende behandelingen Lasertherapie Peelingtherapie Gezichts- en lichaamsbehandeling door schoonheids-specialiste

Boxtel Nieuwe Nieuwstraat 20 5283 CD Boxtel Liempde Nieuwstraat 8 5298 CL Liempde Best Oirschotseweg 68 5684 NK Best 0499-745083 06 8126 4333 (WhatsApp)

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk BruistOntharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

Op naar de feestdagen!
Op naar de feestdagen!
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

‘t Vishoekje
‘t Vishoekje
Oisterwijk Bruist

Ibiza Tilburg
Ibiza Tilburg
Oisterwijk Bruist

’t Stationneke
’t Stationneke
Oisterwijk Bruist

De Nacht
De Nacht
Oisterwijk Bruist

Afscheid nemen!
Afscheid nemen!
Oisterwijk Bruist


Catwalk in oktober!
Catwalk in oktober!
Oisterwijk BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10960 - In Vertrouwen