bruisende zaken

Cocktail, food & happiness

Cocktail, food & happiness

01-11-2023

Een stukje Ibiza in Nederland… Je vindt het bij restaurant annex cocktailbar Ibiza Tilburg. “Wij hebben de sfeer van het eiland naar Tilburg gehaald”, vertelt eigenaar Bas van Riel enthousiast. “Ben je benieuwd hoe dat eruitziet? Kom dan vooral eens zelf een kijkje nemen en laat je verrassen.”

Meteen bij binnenkomst is het duidelijk: alles ademt hier die typische Ibiza vibe; de aankleding, de muziek en het uitgebreide aanbod aan cocktails maakt het plaatje compleet. “Van woensdag tot en met zondag zijn wij hét adres om in een unieke setting een hapje te komen eten en vervolgens van een cocktail te genieten”, vervolgt Bas trots. “We beginnen de avond altijd in ‘restaurant stijl’, waarbij de meeste gasten kiezen voor ons driegangenmenu.” Heerlijke eten tegen een scherpe prijs van € 27,50. “Daarnaast kunnen alle gerechten natuurlijk ook gewoon à la carte besteld worden.” Na het diner blijft de keuken open voor de uitgebreide borrelkaart, maar daarnaast verandert ook de setting van Ibiza Tilburg meer richting die van een trendy cocktailbar. “Op onze uitgebreide cocktailkaart staan meer dan honderd cocktails – waaronder een groot aantal eigen creaties – die onder het oog van onze gasten, op basis van verse ingrediënten, met de hand worden bereid door onze cocktailspecialisten.” En alsof dit nog niet zorgt voor genoeg sfeer en beleving, draagt ook de dj zijn steentje bij door op de achtergrond relaxte muziek te draaien. “De inzet en het enthousiasme van ons team vormen de kers op de taart; een super hecht team dat met veel plezier staat te werken en dat merken onze gasten natuurlijk ook. Dus… ¡hasta pronto! bij Ibiza Tilburg!”

Kijk voor een voorproefje van onze cocktails alvast eens online!

Ibiza Tilburg | Heuvelring 220, Tilburg | 06 222 80 481 | www.ibizatilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


07740 Kunsthandel Lijstenmakerij van Erp