column

Op naar de feestdagen!

Op naar de feestdagen!

01-11-2023

De maand november staat in het teken van Sinterklaas en de voorbereidingen voor de feestdagen. Na de intocht van Sinterklaas op 12 november krijgen we toch allemaal weer een feestdagengevoel?! Cadeaus kopen, surprises maken en vroeg de gordijnen dicht!

Als het goed is, zal de sfeerverlichting ook in november worden opgehangen. In ieder geval voor de intocht van Sinterklaas staat het gepland. In het laatste weekend van deze maand worden er twee winterfeesten georganiseerd in de tenten op het Lindeveld. Voordat de ijsvloer zal worden gelegd voor de ijsbaan, maken ze gebruik van de ruimte om er eens op los te gaan in echte Duitse klederdracht met bijhorende feestmuziek. Vrijdag is uitverkocht, maar wellicht zijn er nog entreebewijzen te verkrijgen voor zaterdag. Dresscode verplicht, plezier gegarandeerd! Kijk op de social om kaarten te kopen en voor verdere informatie.

Nu het belangrijkste: WinterglO’w! De commissie heeft al heel wat werk verricht voor vrijdag 15 december. Artiesten, orkesten, zanggroepen en straattheater zijn al geregeld. Natuurlijk kunnen liefhebbers zich nog aanmelden om mee te doen. Hoe meer deelnemers, hoe leuker het evenement wordt! Ook mag iedereen een kraampje huren bij de organisatie; verenigingen, particulieren, goede doelen, bedrijven, winkeliers et cetera.

Voor alle informatie en meer mogelijkheden van WinterglO’w kijkt u op www.winterglowoisterwijk.nl. Daar staat alles op voor deelname en u vindt er het hele uitgebreide programma van die avond. Ook is het natuurlijk op de social media te volgen.

In deze maand starten we ook met de vele koopzondagen tot aan Kerstmis. De winkeliers en horeca willen u graag van dienst zijn met hun producten en service! Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl Wilt u meer weten over Centrummanagement? Kijk dan op www.cm-oisterwijk.nl

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke