BRUISENDE COLUMN

Breng de passie terug!

Breng de passie terug!

01-02-2024

Valentijn is natuurlijk vooral een dag voor nieuwe liefdes. Elkaar een anoniem kaartje sturen in de hoop dat er iets uit voortkomt. Maar juist als je al langer bij elkaar bent, is het vieren van je liefde voor elkaar iets wat je in ere moet houden. Op Valentijnsdag, maar eigenlijk iedere dag. Hoe hou je die passie in je relatie?

Wil je meer tips over de passie terugvinden in je relatie? Op www.nederlandbruist.nl vind je diverse ondernemers die je hierbij vast en zeker kunnen helpen.

Valkuil: elkaar voor lief nemen

De grootste vijand van passie is gemakzucht. Wanneer je de aanwezigheid van de ander als vanzelfsprekend beschouwt, neem je elkaar voor lief en vergeet je wat ooit bijzonder was. Om dit te voorkomen, is het essentieel om elkaar bewust te blijven zien. Geef extra aandacht door bijvoorbeeld een lange zoen na een werkdag, kijk elkaar diep in de ogen en waardeer kleine gebaren, zoals een heerlijk bereide maaltijd.

Valkuil: de ander verwijten maken

Een andere valkuil is elkaar verwijten maken wanneer de relatie niet soepel verloopt. In plaats van de ander de schuld te geven, is zelfreflectie belangrijk. Onderzoek kritisch je eigen gedrag, wees liefdevol, toon echte aandacht, en investeer in het aantrekkelijk blijven voor je partner. Stop met verwijten en breng positieve veranderingen teweeg door zelf actie te ondernemen.

Valkuil: sleur

Sleur kan eveneens de passie verstikken. Om deze sleur te doorbreken, is het cruciaal om samen nieuwe dingen te ervaren. Verras elkaar door activiteiten te ondernemen, zoals een bezoek aan een nieuw restaurant of het volgen van een salsa-les. Kleine verrassingen, zoals een lief briefje of een schoudermassage, zijn even effectief. Verander de routine en doorbreek de voorspelbaarheid om de passie levendig te houden. Doe de dingen eens anders dan verwacht.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10927	de Huiskamer