column

De zomertijd staat voor de deur

De zomertijd staat voor de deur

01-03-2024

De dagen zijn al merkbaar langer aan het worden en aan het eind van deze maand wordt de zomertijd weer ingevoerd. De (natte) winter is dan ook merendeels voorbij en we verwelkomen het voorjaar! Hierbij horen natuurlijk de nieuwe collecties in de winkels en de terrassen die weer worden opgesteld.

Aan het einde van het voorjaar zal het Molenpleintje een herinrichting ondervinden. Na de bouwvak volgt de Stationsstraat met een uitgebreide opknapbeurt. De uitvoering zal nagenoeg lijken op die van de rest van het centrum, zoals de Dorpsstraat. Lind en Kerkstraat. Afgelopen maand konden we kiezen wie in Europa de mooiste boom in hun gemeente had staan. De mooiste van Nederland weten we al, die hebben we hier staan! Het is nog niet bekend, maar we hopen dat we door onze felle en uitgebreide campagne toch een respectabele plaats hebben bereikt. Het is moeilijk strijden tegen landen drie tot vier keer meer inwoners… We verwelkomen deze maand een paar nieuwezaken: Italiaans restaurant Di Più op de Lind en Jola Mode in de Dorpsstraat. In februari hebben we LS Finest in de Dorpsstraat al mogen begroeten. Deze ondernemers wensen we natuurlijk veel succes! Vanaf volgende maand beginnen de evenementen weer op te starten. Je kunt dat allemaal goed volgen via de media en de site Bezoek Oisterwijk. Koningsdag vormt daarvan de aftrap. Einde maand is het Pasen. Op Goede Vrijdag zijn de winkels eerder dicht en met Pasen zijn de meeste winkels gesloten. Op zondag 7 april is het koopzondag, de eerste zondag van april. Onlangs hebben we vernomen dat ook dit jaar Art in Oisterwijk geen doorgang vindt. Er was al twijfel om het om de twee jaar te organiseren, maar er is toch gekozen om het om de drie jaar te doen. Nu is er meer tijd om alles goed aan te pakken. Zo’n internationaal evenement met dito kunstenaars vergt veel voorbereiding, organisatie en een passende financiering. Dat heeft tijd nodig.

Denken jullie nog aan het kopen van lekkere paaseitjes of een paasontbijt? Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Ook nog benieuwd naar meer nieuwtjes, informatie en de agenda? Lees dan deze column en kijk vooral op: www.bezoekoisterwijk.nl

Blijf gezond, koop lokaal en denk aan elkaar: Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

Centrummanager info@cm-oisterwijk.nl www.bezoekoisterwijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist
SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist

EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique