bruisende zaken

Uw instrument in goede handen

Uw instrument in goede handen

31-05-2018

“De cirkel is rond; na een eeuw focussen we ons weer op hetgeen mijn grootvader ooit mee begon: het stemmen en repareren van piano’s en vleugels.” Een passie die ook bij de derde generatie eigenaren van familiebedrijf Jos W. Simons Pianohandel nog volop aanwezig is.

U kunt erop rekenen dat een instrument bij mij in goede handen is.

Tijd voor iets nieuws “Na honderd jaar hebben we onlangs de Goirkestraat verlaten. Het was tijd voor iets nieuws.” Maar tegelijkertijd ook voor iets ouds, want Geert doet nu weer precies waar zijn grootvader ooit mee begon en waar ook zijn passie ligt. “Ik verhuur nog steeds piano’s en bemiddel ook nog bij de verkoop ervan, maar ik heb geen showroom meer. Oftewel, ik leg me nu hoofdzakelijk toe op het stemmen en repareren van piano’s en vleugels, dat wat ik het liefste doe.” Kwaliteit Over de vraag waarom men voor Jos W. Simons Pianohandel moet kiezen, hoeft Geert niet na te denken. “Omdat ik gewoon goed ben in wat ik doe en er altijd alles aan zal doen om het maximale uit het instrument te halen. Ik geef een eerlijk advies en op het gebied van kwaliteit doe ik geen concessies, waardoor ik altijd trots kan zijn op het werk dat ik lever. Of het nu het lijmen van een toets of het volledig reviseren van een piano of vleugel betreft. Ik streef altijd naar perfectie en dat tegen een zeer eerlijke prijs.” Reparaties Wat voor piano of vleugel je ook hebt, bij Geert ben je gegarandeerd aan het juiste adres. “Niet alleen om te stemmen, maar zeker ook voor alle mogelijke reparaties. Kleine reparaties voer ik gewoon bij de klant op locatie uit, voor de grotere klussen beschik ik over een werkplaats.”

Jos W. Simons Pianohandel | Eigenaar: Geert Simons | Kraaivenstraat 25-11 Tilburg info@simonspiano.nl | 013-5425374 | www.simonspiano.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique