bruisende zaken

High end kunst met b-art twist

High end kunst met b-art twist

29-06-2018

“Een kunstenaar van deze tijd”, zo omschrijft Bart Stillekens zichzelf. Zijn schilderijen, photo art en bewerkte sculpturen weerspiegelen stuk voor stuk zijn persoonlijke stijl. “Must haves voor iedereen die geïnteresseerd is in ‘high end luxury art’.”

Mijn kunst straalt luxe uit, net als Ibiza

Het schuurtje “Ik ben al van jongs af aan creatief bezig”, vertelt Bart enthousiast. “School was niet echt mijn ding; ik houd meer van ondernemen.” Twee jaar geleden kreeg hij van zijn ouders de kans om in hun schuurtje te beginnen met de professionalisering van zijn passie. “En al gauw werden mijn eerste stukken, streetart op canvas, verkocht.” Bart groeide uit het schuurtje en inmiddels heeft hij dan ook een prachtig eigen atelier in hartje Tilburg.

Wereldwijd Wat klein begon is in een razend tempo groot geworden. “Mijn stukken zijn nu zelfs wereldwijd te bewonderen, mede dankzij mijn samenwerking met Cobra Art. Daarnaast heb ik ook kunstwerken neer mogen zetten bij Du Parc in Oisterwijk. Mijn streven is, dat straks de hele wereld van mijn kunst kan genieten en dat zoveel mogelijk mensen mijn werk zien en er blij van worden.” Beleving Alles wat hij maakt heeft volgens Bart een echte b-art twist. “Ik ben 24/7 bezig met het verzinnen van nieuwe ideeën voor kunstwerken. Het is voor mij dus niet alleen een job, het is een fulltime lifestyle. Daarnaast werk ik ook in opdracht als mensen zelf een idee hebben dat ze uit willen laten werken op canvas, sculpturen of photo art. Als je bij mij een kunstwerk aanschaft, koop je meteen een beleving.” Een beleving die volgens de kunstenaar perfect past in moderne huizen en appartementen zoals je die ook op Ibiza ziet. “Mijn kunst straalt luxe uit, net als Ibiza. Met de ‘high end luxury art’ van b-art maak je het plaatje voor jezelf dan ook compleet.”

Eigenaar: Bart Stillekens | Spoorlaan 336-338 Tilburg | 06-30845174 www.b-art.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg