column

Langzaam gaan we weer naar de donkere dagen.

Langzaam gaan we weer naar de donkere dagen.

30-09-2018

Oktober is de maand waar er alweer snoepgoed van de Sint opduikt en kerstversieringen langzaam in de winkels gepresenteerd worden. Dat is wel heel vroeg, maar het is wel de maand waar het najaar zijn gezicht al laat zien. De stamppotten komen op tafel en de winterkleding is weer in volle belangstelling en de klok wordt weer verzet. Ook mogen we deze maand woonmaand noemen.

De blaadjes beginnen te vallen.

Tevreden kunnen we terugkijken naar een mooie maand september met enkele drukbezochte evenementen. Denken aan Rrrollend Oisterwijk, het Fashionevent en natuurlijk Oisterwijk in Concert. Ze hebben de kassa’s laten rinkelen en de bezoekers vermaakt. Oisterwijk weer eens onderscheidend op de kaart gezet! Gelukkig waren de organisatoren ook tevreden en hebben al reeds de data voor volgend jaar vastgelegd. Wij zijn al volop bezig met het evenement WinterglO’w. Dit keer hebben we gekozen om er een driedaagse happening van te maken. Steeds meer bezoekers vraagt ook meer organisatie. Voor ons een uitdaging om er telkens weer iets mooiers van te maken. Iedereen kan zich overigens al inschrijven voor een kraam op vrijdag en/of zaterdag. Mail hiervoor naar: kramen@cm-oisterwijk.nl

Inmiddels zijn er weer enkele nieuwe ondernemers gestart, we wensen ze natuurlijk heel veel succes met hun zaak

Onze werkzaamheden gaan niet enkel over evenementen natuurlijk. Volgende maand maand gaat het rapport over de citymarketing besproken worden. Het moet een startpunt worden om onze plaatselijke economie en bijbehorende bekendheid nog sterker te maken t.o.v. de concurrerende plaatsen. We zullen natuurlijk als een van de stakeholders hierop toezien. Ook hebben we het verzoek bij de gemeente neergelegd om dit jaar de sfeerverlichting langer te mogen hangen. Geeft toch meer gezelligheid in de donkere dagen… Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en volg onze social media! Kijk ook eens op www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans