bruisende zaken

24/7 zorg in huis

24/7 zorg in huis

31-10-2018

Wil je graag thuis blijven wonen, maar gaat dat niet meer zonder hulp? Geen probleem, Comfort Care Company biedt de oplossing: 24-uurs inwonende thuiszorg.

“In Nederland en België zijn er heel wat mensen – jong en oud – die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) wat extra hulp en zorg nodig hebben om thuis te kunnen blijven wonen. Zorg die vrienden en familie niet altijd kunnen bieden. En daar zag ik een kans”, vertelt Nelleke Grootendorst enthousiast. Het begin van Comfort Care Company. “Wat wij precies bieden? 24-uurs inwonende thuiszorg, oftewel zorg op maat.” Contactpersoon ter plekke “De zorgprofessionals met wie wij werken komen hoofdzakelijk uit Slowakije. Mijn collega Marcela Madova rekruteert ter plekke de zorgprofessionals, checkt zorgvuldig hun antecedenten en kan zo de juiste zorgprofessional voor elke cliënt selecteren. Alle dames met wie wij werken spreken prima Engels en/of Duits, dus de taal hoeft geen enkele barrière te vormen.” “Als mensen met een hulpvraag bij ons aankloppen, ga ik eerst geheel vrijblijvend en gratis persoonlijk bij ze langs voor een intakegesprek. Tijdens dat gesprek noteer ik alle gegevens op basis waarvan wij kunnen bepalen welk type zorgprofessional het meest geschikt is. Met deze gegevens springen wij uiteraard zeer zorgvuldig om. Als wij vervolgens de juiste ‘match’ hebben gemaakt, krijgt de cliënt 24/7 zorg in huis. Onze zorgprofessionals kunnen helpen bij de persoonlijke verzorging en bij licht huishoudelijk werk als koken, wassen, opruimen en het schoonmaken van badkamer en toilet. Zelfs 24/7 hulp tijdens een vakantie behoort tot de mogelijkheden, maar net waar een cliënt of diens naasten behoefte aan hebben. Echt zorg op maat dus!” PGB Heb je de juiste indicatie, dan kan je persoonsgebonden budget (PGB) ingezet worden voor de hulp van Comfort Care Company. Informeer dus gewoon eens naar de mogelijkheden.

Comfort Care Company B.V. | Klerkenveld 3/78 Roosendaal | 06-55953344 Eigenaar: Nelleke Grootendorst | www.comfortcarecompany.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg