column

December, de feestmaand bij uitstek!

December, de feestmaand bij uitstek!

01-12-2018

Heerlijk genieten van de donkere korte dagen en de warme kachel. Misschien kunnen we onze schaatsen uit het vet halen. En een goed pak sneeuw is lastig, maar ook wel mooi om weer eens te beleven. Maar dit weer kan natuurlijk ook nog in de komende maanden optreden.

Tevens wil ik iedereen alvast fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toewensen!

We zijn begonnen aan een reeks van koopzondagen, maar liefst 7 achter elkaar. Sinterklaas moet uiteindelijk ook zijn cadeaus kunnen kopen. Hetzelfde geldt voor de kerstman.Zoals jullie kunnen zien, hangt de sfeerverlichting weer en worden er deze maand weer 120 kerstbomen geplaatst in het centrum. Ook komen er weer 2 grote verlichte bomen in het centrum en een op het Lindeplein. Momenteel zit er veel werk in het maken van de jaarplanning voor 2019 en natuurlijk WinterglO’w op 14, 15 en 16 december. Wederom pakken we dit jaar weer meer uit met artiesten, kramen, foodtrucks, muziek, koren, vuur en een echte kerstman. Ook is Wintervillage, in vorm van de ijsbaan, weer 3 weken aanwezig op de kop van de Lind. U kunt de informatie over deze evenementen vinden op onze site en social media. Vergeet bij gelegenheid niet om loten te kopen om WinterglO’w te ondersteunen. Overigens hebben talloze ondernemers vele grote prijzen beschikbaar gesteld. Net als voorgaande jaren is er weer vele malen meer prijzen(geld) dan opbrengsten van loten, dus het loont om de gok te wagen. Ook zijn we blij dat er volgend jaar toch weer meer evenementen gepland staan dan voorheen. In de loop van komend jaar zullen ze bekend worden gemaakt. In ieder geval komt “Art in Oisterwijk” weer met een nieuwe editie. Voor eind van het jaar zal ik de jaarplanner met de activiteiten en koopzondagen weer uitdelen aan de ondernemers. Iedereen kan hem ook gaan zien op onze site.

Kijk ook eens op www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke