bruisende zaken

De Koster helpt u  graag op weg!

De Koster helpt u graag op weg!

01-12-2018

Autoschade Herstel De Koster bestaat in 2019 maar liefst 50 jaar. Van jongs af aan draaide Ramon De Koster mee in het bedrijf van zijn ouders. Ongeveer 13 jaar geleden nam hij het stokje van hen over. Samen met zijn broer zijn medewerkers en vader die ook nog dagelijks hand- en spandiensten verricht. Anno 2017 staan vakmanschap, service en persoonlijk contact met de klant nog steeds voorop.

Informeer naar de mogelijkheden? 013-5112067

Kwaliteit Het klinkt zo gewoon en dat is het bij De Koster ook. Omdat zij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en daarnaast graag voorop lopen in de nieuwste ontwikkelingen zit u wat dat betreft wel goed. “Ook het contact met de klant vinden we heel belangrijk”, vertelt Ramon. “Wanneer u belt, wordt u direct verder geholpen en worden meteen heldere afspraken gemaakt. Afspraken die we hoe dan ook nakomen.” Korte lijntjes “Doordat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen. We zijn gespecialiseerd in het herstel van allerhande schades van personenauto’s, motoren, scooters, campers, caravans en lichte bedrijfsauto’s; specifiek schades aan carrosserie en autoruit.” Centraal aanspreekpunt “Duidelijkheid is essentieel. Onze schademanager inventariseert bij binnenkomst de omvang van de schade en vertelt helder wat er wel en niet mogelijk is, en welke kosten hier aan verbonden zijn. Ik fungeer zelf als centraal aanspreekpunt voor onze klanten, zodat ze weten bij wie ze moeten zijn, mocht er onverhoopt iets mis zijn.” Klanttevredenheid “Het belangrijkste is dat de klant tevreden is met datgene wat we doen. Om die reden streven we naar een persoonlijke service. Zo zorgen we voor vervangend vervoer als u uw autoschade bij ons laat herstellen en we bieden een haal- en brengservice. We helpen bovendien bij het invullen van het schadeformulier. Desgewenst regelen we de hele administratieve afhandeling van de schade.” Alle verzekeringsmaatschappijen De Koster werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen. “Informeer eerst even bij ons naar de mogelijkheden. In veel gevallen heeft u bij ons geen verhoogd eigen risico en kunnen wij de schade gewoon voor u repareren. “

Uiteindelijk gaat het allemaal om vertrouwen

Magazijnweg 5A, Udenhout | 013-5112067 | info@autoschadehersteldekoster.nl | www.autoschadehersteldekoster.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans