bruisende zaken

Simons piano  nieuwe naam, dezelfde service

Simons piano nieuwe naam, dezelfde service

01-12-2018

Simons piano is de naam van wat sinds 1917 Jos W. Simons was. “Maak je geen zorgen”, zegt Geert Simons, “het is een nieuwe naam voor ruim 100 jaar vakmanschap. Kennis ebt met een nieuwe naam niet weg en de bekende service blijft behouden.” Simons piano richt zich op het stemmen van piano’s en vleugels maar ook op onderhoud, revisie en verhuur.

Wij staan al honderd jaar voor kwaliteit

Verhuur Geert Simons heeft zijn werkplaats al weer een jaar aan de Kraaivenstraat 25-11 in Tilburg. Daar voorziet hij in onderhoud en staan de piano’s voor de verhuur. “Groot onderhoud en reparaties doe ik hier. Het gros van mijn dienstverlening vindt bij de klanten thuis plaats. Onderhoud is de basis van behoud van de investering.” AMV “Gelukkig wordt er weer meer muziek gemaakt, ook op de basisschool.” Hij ziet meer particuliere initiatieven en privé- en groepspraktijken. “Muziekles zou een vast onderdeel moeten zijn van het onderwijs in ons land. Algemene Muzikale Vorming moet terug in het lespakket. Jong geleerd, je hebt er een leven lang voordeel van. Bovendien is het goed voor de ontwikkeling, expressie, emotie en zelfs voor de gezondheid.” Bereikbaarheid Simons piano heeft na 100 jaar de Goirkestraat verlaten en legt zich volledig toe op het stemmen en repareren van piano’s en vleugels en verkoop van goede gebruikte piano’s. Ook voor verhuur van piano’s bent u bij Geert Simons aan het juiste adres

Simons piano is bereikbaar via telefoon en email. “Ik reageer snel op verzoeken en weet dat als er zich met de piano of vleugel iets voordoet mensen snel weer op de pianokruk plaats willen nemen.” U kunt erop rekenen dat uw instrument bij mij in goede handen is.

2018-12-08 Simons pianohandel | Eigenaar: Geert Simons | Kraaivenstraat 25-11 Tilburg info@simonspiano.nl | 013-5425374 | www.simonspiano.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans