bruisende zaken

Een energetische tuin  		brengt harmonie

Een energetische tuin brengt harmonie

01-12-2018

Bewust bezig zijn met de natuur, dat hoort bij mijn vak als hovenier. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren én onderhouden van tuinen en al ruim 30 jaar gevestigd in Goirle.

Theo: “Ik ben van nature gevoelig en heb het vermogen om de kracht, de energie van alles te voelen. Neem waar wat nodig is om tuin, omgeving en bewoners met elkaar in balans te brengen. Ik voel die energie in mijn lichaam. Positieve energieën voel ik als warmte en rustgevend. Negatieve energieën voel ik als koude en onrustig”

Na het behalen van het diploma ‘Energetisch tuinontwerpen’ is Theo bewust met deze kennis gaan werken. Hij ‘voelt’ als het ware bomen, planten en mineralen. Theo volgde met succes een (in Nederland) erkende opleiding en is actief met energetische tuinen bezig. En met heel veel succes

Mocht u meer willen weten over energetische tuinen en/of onze werkwijze, kijk dan gerust eens op: www.hoveniervanamelsfoort.nl

Poppelseweg 11, Goirle | 013 - 534 60 23 | 06- 50 29 80 62 theo@hoveniervanamelsfoort.nl | www.hoveniervanamelsfoort.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).