bruisende zaken

Hello Lunch

Hello Lunch

01-01-2019

Ik ben Katrien, eigenaresse van HelloLunch. Gek op lunch-gadgets, gek op mijn kinderen en altijd op zoek naar recepten voor gezond én lekker eten.

De winter is dichtbij en de temperaturen gaan omlaag, dan is het lekker om iets warms mee te nemen naar school of het werk. Een heerlijk vers, zelfgemaakt soepje of verwarmende thee met verse gember, citroensap, honing en een kaneelstokje bijvoorbeeld.

In deze vrolijke, lekvrije thermosflessen kun je het veilig meenemen. Het favoriete soeprecept van mijn kinderen is deze zoetige tomatensoep. Eenvoudig te maken en natuurlijk ook lekker voor grote mensen.

Recept: Ingrediënten: 2 blikjes tomatenblokjes zonder toevoegingen, een gesnipperde ui, 2 verse laurierblaadjes, 2 stengels bleekselderij in kleine stukjes, stuk wortel (5 cm) geraspt, 3 plakjes verse gember, scheut gembersiroop, 2 groentebouillonblokjes, water, olijfolie, evt wat zout en peper.

Bak de ui, bleekselderij en wortel op een laag vuurtje in olijfolie aan, tot de ui glazig is. Voeg de plakjes gember, laurierblad en blikjes tomaat toe. Vul een van de blikjes met water en giet dit erbij. Laat dit langzaam aan de kook komen, voeg de bouillonblokjes en gembersiroop toe en laat het nog 10 minuten op een laag vuurtje pruttelen. Eventueel peper en zout naar smaak toevoegen. Geef je kinderen wat volkoren soepstengels mee, samen met deze lekkere soep in de thermosfles en ze smullen gezond, op school!

In mijn webshop vind je alles om van de lunch een feest te maken! www.hellolunch-shop.nl.

Eigenaresse: Katrien Smetsers-Mercx facebook: HelloLunchbyHelloKatty Katrienmercx@hotmail.com www.hellolunch-shop.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).