column

 Acnetherapie

Acnetherapie

01-07-2019

85% van de jongeren tussen 12 en 24 jaar heeft last van de huidaandoening acne. Het is een aandoening van het haartalgkliercomplex. Er kunnen mee-eters, bultjes, puistjes of cysten ontstaan, meestal in het gezicht op de borst of rug.

Tip Huidzorg Unique is aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Voor behandeling van deze vervelende huidaandoening kun je terecht bij Huidzorg Unique. Het doel is om de acne onder controle te krijgen en je zelf weer lekkerder in je vel te laten voelen.

Behandeling kan bestaan uit: Reinigende behandeling met masker Chemische peeling Micro-needling Huidverzorgingsadvies Heb je last van acne en wil je hier iets aan doen? Neem dan contact op.

Moergestelseweg 22A, Oisterwijk | 06-19336915 | info@huidzorgunique.nl | www.huidzorgunique.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).