column

Er staat weer heel wat gepland!

Er staat weer heel wat gepland!

01-02-2019

De sfeerverlichting is weer verdwenen. Dit is wel weer een moment om geleidelijk afscheid te nemen van de winter. Dagen worden al zichtbaar langer, maar de kou is nog niet weg! De voorjaarscollecties druppelen alweer binnen en het einde van de uitverkoop dient zich aan. Ook hebben we deze maand, op 14 februari, natuurlijk Valentijnsdag. Een dag die velen aangrijpen om hun geliefde te verrassen met een cadeau of etentje….

Wij zijn volop bezig om dit jaar te vullen met aantrekkelijke evenementen die bij Oisterwijk passen. We hebben bijvoorbeeld een nieuwe organisatie gevonden om het Foodtruckfestival door te laten gaan. We gaan hun dan ook weer steunen met onze support. Ook een positief signaal van “Art in Oisterwijk”. Zij zijn voornemens om dit jaar weer een onderscheidende opstelling van professionele kunst te presenteren in ons centrum. En dit zelfs drie aaneen- gesloten weken in juni. Maar eerst carnaval in maart. Op de zondag, met de optocht, vervalt de reguliere koopzondag. Deze is verplaatst naar de laatste zondag: 31 maart. Verder zijn er nog een aantal wisselingen van eigenaar met de daarbij behorende naamsveranderingen en bedrijfsvoering. Keldercafé De Zaak is overgenomen en heet nu Kelderkaffee The Vault. Restaurant Onder de Linden heet nu Bistrot C. Wij wensen de nieuwe eigenaren natuurlijk alle succes! Ook zijn er in het voorjaar een aantal zaken die grondig aangepakt gaan worden met een nieuw interieur. Lijkt me het best als deze bedrijven met de nieuwe opzet zelf daarmee hun klanten verrassen. Ook zal, afhankelijk van het weer, de kruising bij de Jumbo grondig worden aangepakt. De veiligheid zal worden verbeterd en de route naar de hoofdingang van de KVL zal voor doorgaand verkeer worden verlegd. Jammer is dat er ook wat parkeerterrein moet worden ingeleverd. We zien er natuurlijk op toe dat dit gecompenseerd moet worden in de nabije omgeving. Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen!

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).