bruisende zaken

Vakmanschap in schilderwerk

Vakmanschap in schilderwerk

01-02-2019

Toen hij van de LTS kwam, wist Henri van Engelen meteen wat hij wilde worden: schilder. Zo gezegd, zo gedaan. Anno 2019 heeft hij ruim 30 jaar ervaring in het vak, waarvan 20 jaar vanuit zijn eigen schildersbedrijf. Particulieren en bedrijven kunnen bij hem terecht voor al hun schilderklussen.

“Ik leer nog iedere dag bij”

“Ik heb er bewust voor gekozen om het bedrijf niet te groot te laten groeien”, vertelt Henri. “Ik wil vakwerk kunnen leveren aan mijn klanten en dat kan op deze manier. Het maakt daarbij niet uit of ik een deur of een heel huis onder handen moet nemen. Bij grotere projecten werk ik samen met een aantal collega zzp-ers met wie ik inmiddels kan lezen en schrijven.”

Streven naar kwaliteit

Het bedrijf is aangesloten bij de brancheorganisatie Onderhoud NL. “Om kwaliteit te kunnen garanderen, werken we met de beste verf van vooraanstaande merken als Sigma en Boonstoppel. Een goed product is het halve werk. We geloven in wat we doen, niet voor niets geven we 4 jaar garantie op ons buitenschilderwerk.”

Klantvriendelijkheid en service

“Verder staan we voor een kundig en eerlijk advies. Klantvriendelijkheid en service staan voorop. We ontzorgen onze klanten en regelen alles wat er nodig is om het werk te kunnen uitvoeren. Mensen vertrouwen ons met hun huis, daar gaan we zorgvuldig mee om. Alles wordt keurig afgeplakt en ingedekt voordat we aan de slag gaan en we ruimen alles netjes weer op als we klaar zijn.”

Alle schilderklussen

Alle schilderklussen
- zowel binnen als buiten
- zijn mogelijk; van renovatie tot houtrotsanering. “Spuitwerk behoort binnen eveneens tot de mogelijkheden, mits de ondergrond egaal is. Dankzij onze professionele apparatuur wordt het mooi glad en strak. En anders doen we het gewoon met kwast en roller.”

Voldoende uitdaging

Het schilderwerk bevat voor Henri na zo veel jaar nog steeds voldoende uitdaging. “Ik leer iedere dag bij en blijf mezelf ontwikkelen.”

Neem vooral snel contact op voor een vrijblijvende offerte!

Pannenschuurlaan 81, Oisterwijk info@hve-schilderwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).