Column

  Afvallen met  gezond verstand

Afvallen met gezond verstand

01-02-2019

Zlim Bodystyling is al meer dan 20 jaar een gerenommeerd instituut voor afslanken en figuurcorrectie. Onze methode is gebaseerd op verstandig eten en doelgericht bewegen onder deskundige individuele begeleiding. Ons motto: “afslanken met gezond verstand”. Geen poeders, pillen, proteïnen- of andere crashdiëten die slechts tijdelijk resultaat geven; wie kiest voor Zlim®, kiest voor duurzaam resultaat. De afslankmethode van Zlim is gebaseerd op 3 pijlers:

1 Voeding

Onder begeleiding van onze ervaren diëtiste Vera leer je gezond en verant-woord te eten. Dat betekent keuzes maken, niet tijdelijk, maar structureel. Leren wat je beter niet kunt eten, maar ook wat je beter wel kan eten. Want het blijkt dat heel veel vrouwen dat gewoon niet weten. Ze hebben dan wel vaak een dieet gevolgd, maar hebben niet geleerd om zelf keuzes te maken. Uiteindelijk moet het leiden tot een veranderde gedragswijze en een gezond BMI. De een moet daarvoor 10 of 20 kilo afvallen, de ander maar een paar kilo.

2 Bewegen

Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid. De oefeningen die in het programma zijn opgenomen, worden onder deskundige, persoonlijke begeleiding in een aangenaam verwarmde cabine liggend uitgevoerd, zodat rug en gewrichten worden ontlast.

3 Ozonzuurstoftherapie

Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de Zlim-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof opent de poriën, stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen.

Aanvullende behandelingen

Als aanvulling op de ozontherapie biedt Zlim Oisterwijk: Onderhuidse bindweefselmassage, waarbij door middel van een apparaat de huid en het onderhuids bindweefsel worden gemasseerd en de bloed- vaten en het lymfestelsel gestimuleerd. Gevolg: cellulitis vermindert of verdwijnt en de huid wordt weer mooi, strak en glad. Universal contour wrap, s’ Werelds beste ontgiftende huidbehandeling! Door deze unieke wikkelmethode van 26 bandages die zijn geweekt in een warme, mineraalrijke klei-oplossing, wordt je lichaam strakker en voelt je huid zijdezacht aan.

Alle onderzoeken wijzen uit en ook echte deskundigen zijn het erover eens: een goede begeleiding biedt uiteindelijk de meeste kans op succes om blijvend af te slanken. Ik wil mensen op basis van gezond verstand laten afvallen, dus met normale voeding en zonder pillen of supplementen. Het resultaat moet duurzaam zijn, dat is de kunst.

Samen spreken we door wat je eet, hoeveel je eet en waarom je eet. Voldoende voedingsstoffen en variatie zijn daarbij belangrijk en je zult ervan versteld staan wat je allemaal nog wel mag eten en in welke hoeveelheden.

Schijfstraat 16, Oisterwijk 013-521 25 58 | www.zlim.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04737 - Huidzorg Unique