bruisende zaken

Fashion for the happy few

Fashion for the happy few

01-03-2019

Monique de Bruyn, zelf een happy plussizer, merkte al snel dat er in Goirle en omgeving helemaal geen hippe modewinkel te vinden was voor dames met ‘grote maten’. Daar moest verandering in komen! Om die reden opende ze op 3 februari 2015 de deuren van F.F.L.O., waar je terecht kunt voor trendy kleding waar je in gezien wilt worden in maat 42 & up.

Iedereen wordt hier met aandacht geholpen

“Qua uitstraling is F.F.L.O. een moderne, eigentijdse dameskledingwinkel”, vertelt Monique. “Alleen begint het hier bij maat 40-42 en loopt het op tot maat 60. Het is voor mij een stuk idealisme om hier mee bezig te zijn. Het maakt niet uit wat voor maat je hebt, iedereen moet leuke kleding kunnen dragen. En dus niet de tenten en hobbezakken die je normaal vaak ziet.”

Snel wisselende collectie
“We gaan altijd mee met de laatste trends. Onze collectie wisselt dan ook wekelijks. Bijna iedere dag krijgen we wel iets nieuws binnen. Daarnaast verkopen we tijdloze basics, zoals een goede spijkerbroek; verkrijgbaar in verschillende lengtematen en modellen dus we hebben voor iedere bil een broek. We kiezen bewust voor veel Deense merken, die bieden een uitstekende kwaliteit én pasvorm. Sowieso zijn alle grote labels op plussize gebied bij F.F.L.O. vertegenwoordigd. Mooie accessoires als sjaals, riemen en sieraden maken het helemaal af.”
 

Ook Lifestyle & Gifts
In de loop der tijd heeft F.F.L.O. zich ontwikkeld tot een soort conceptstore, waar de positiviteit en het enthousiasme van Monique in alles tot uitdrukking komen. “Naast de kleding vind je hier ook bijzondere lifestyle- en cadeauartikelen waar je blij van wordt; van geurkaarsen en zeep tot woonaccessoires. Het is echt mijn ‘happy store’.”
 

Brabantse gezelligheid
“We zijn gevestigd in een karakteristiek oud pand, met veel authentieke details. Dat bepaalt voor een groot deel de sfeer. Sowieso is de sfeer voor ons heel belangrijk, je moet je hier als klant gewoon welkom voelen. Sommige klanten komen alleen even een bakje koffie drinken, wat dat betreft is het hier net een grote huiskamer!”

Tilburgseweg 53, Goirle | 013-5913468 - 0 6-53265139 | info@fflo.nl | www.fflo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).