column

Het wordt voorjaar!

Het wordt voorjaar!

01-03-2019

De dagen worden zichtbaar langer, eind van deze maand gaan we ook weer overschakelen op de zomertijd, kortom het wordt voorjaar! In ieder geval zien we dat een fiks aantal locaties in het centrum druk verbouwd worden. Winkels, horeca en zelfs woningen worden weer opgefrist of aangepast.

Wel hebben we hinder van het aanpassen van de kruising/spoorovergang bij de Jumbo richting de KVL. Dit zal nog enkele maanden duren. Verder zijn de werkzaamheden aan het Lindeplein gestart. De aanpassingen aan de waterbanken, bestrating, beplanting, verlichting en verdere inrichtingen moeten rondom Koningsdag gereed zijn. Tenminste als alles volgens planning kan verlopen. Klinkt allemaal nog ver weg, maar we kunnen in ieder geval weer melden dat er weer een aantal evenementen doorgaan waarmee we weer heel tevreden mee zijn. Denk aan het Korenfestival, Biermatinee, Nostalgische kermis, Art in Oisterwijk, Foodtruckfestival, Brabants Mooiste, Oisterwijk in Concert, Modedag en natuurlijk WinterglO’w! De voorbereidingen en organisatie hiervan zijn allemaal in volle gang. Deze maand leent zich natuurlijk ook weer om de terrassen te verwelkomen. Weer moet natuurlijk ook meewerken, maar voor de echte liefhebbers is de zon al genoeg.

Voor de agenda: de eerste zondag van maart is geen koopzondag i.v.m. de optocht van carnaval. U hoort nog of we die gaan “inhalen” op een andere datum. Volg hiervoor onze social media en website. Ook verwelkomen we weer een paar nieuwe ondernemers: Café Koosje, Bistrot C., Symfony Mode, Toemen Modelbouw, Kelderkaffee the Vault en Rebels Mode. Allemaal veel succes gewenst! Wij starten volgende maand samen met het Buitengebiedmanagement een samen-werking met de nieuwe Citymarketing die moet leiden tot nog meer bezoekers! Ook nog benieuwd naar de nieuwtjes en updates voor de komende maanden? Lees dan deze column en kijk op: www.bezoekoisterwijk.nl Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).