bruisende zaken

Goed bewegen is niet vanzelfsprekend

Goed bewegen is niet vanzelfsprekend

01-03-2019

Ingrid Comes is al 10 jaar kinderfysiotherapeut. Haar liefde voor het vak heeft geresulteerd in de bloeiende kinderfysiotherapiepraktijk Move-Ing, met inmiddels al 4 vestigingen in Brabant. Samen met haar ‘maat’ Dung Anh Nguyen en hun gedreven team zorgt zij ervoor dat de kinderen die bij hen komen, weer optimaal leert bewegen.

Wij kijken naar de mogelijkheden, niet naar de beperkingen

Uiteenlopende problematiek “Doordat we allemaal ons eigen specialisme hebben, vullen we elkaar perfect aan”, vertelt Ingrid. “De klachten waar kinderen mee komen, zijn heel divers. Het varieert van een voorkeurshouding bij baby’s en op de tenen lopen of prikkelverwerkingsproblemen bij peuters en kleuters tot problemen met de schrijfmotoriek, grove motoriek en houding bij schoolgaande kinderen en sportblessures bij tieners.” Nieuw: Kinderbekkenfysiotherapie “Vanaf heden kunnen ook kinderen die problemen hebben bij het functioneren van de blaas, darmen, buik en bekkenbodem-spieren bij ons terecht. Ik volg hier een speciale opleiding voor om hen goed te kunnen helpen.” Sportlessen Move-Ing biedt tevens zelf ontwikkelde, kleinschalige lessen aan waarin kinderen op een veilige én leuke manier in aanraking komen met verschillende sporten en bewegingsvormen; van peuter- en kleutergym tot jeugdsportlessen en bootcamp. “Tegenwoordig brengen kinderen te veel tijd zittend door. Dat terwijl het ontzettend belangrijk is om als kind goed te leren bewegen. Daarmee kun je problemen in een later stadium voorkomen.” Informele sfeer “We streven naar een gemoede-lijke, informele sfeer binnen onze praktijken. Kinderen en hun ouders moeten zich hier helemaal op hun gemak voelen. Doordat ze ons vertrouwen, zijn ze open over de hulpvraag die speelt en kunnen wij kijken hoe we hen het beste kunnen helpen. Het is geweldig om te zien hoe blij kinderen zijn wanneer ze ervaren hoeveel vooruitgang ze al boeken na enkele consulten. Daar doen we het allemaal voor!” Wil je meer weten? Neem dan vooral contact op met een van de vestigingen van Move-Ing!

Vestigingen: Tilburg Noord (06-20448347) | Tilburg Reeshof (06-14155564) Moergestel (06-18820146) | Berkel-Enschot ( 06-18820150) | info@move-ing.nl www.move-ing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).