bruisende zaken

CryoPen en     Microneedling

CryoPen en Microneedling

01-03-2019

Zou u willen dat de structuur van de huid verbetert, (acné)littekentjes verdwijnen, een pigmentprobleem of beginnende huidveroudering wordt aangepakt? Dan is Microneedling wellicht iets voor u.

“Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit”

Bij Microneedling maken we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopische kleine gaatjes in de huid. De behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en verfijnt de huidstructuur. Bovendien zorgt deze behandeling voor een betere opname van actieve werkstoffen ten behoeve van de huidverbetering. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Heeft u last van (steel)wratjes, fibromen, ouderdomsvlekken, pigmentvlekken of overige goedaardige huidletsels? Met de CryoPen kunnen deze heel gemakkelijk, pijnloos en doeltreffend worden verwijderd d.m.v. vrieskracht. Deze behandeling kan overal op het lichaam worden ingezet zoals op het hoofd, gelaat, hals, decolleté, handen en voeten. Kosten: vanaf € 35,-.

Bent u benieuwd wat onze behandelingen en producten voor uw huid kunnen betekenen of heeft u een plekje waarover u twijfelt of deze behandeld kan worden? Kom gerust langs voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek of maak een afspraak voor een behandeling.

Achterstraat 4 Helvoirt | 06-17028131 | info@mooimedischsportief-denbosch.nl | www.mooimedischsportief.nl/helvoirt

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist

Plens lente
Plens lente
Oisterwijk Bruist

Toe aan zonnige tijden!
Toe aan zonnige tijden!
Oisterwijk Bruist


Bedrijfstuin in onderhoud?
Bedrijfstuin in onderhoud?
Oisterwijk Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Oisterwijk Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).