bruisende zaken

Kwaliteitskeukens  die wèl betaalbaar zijn

Kwaliteitskeukens die wèl betaalbaar zijn

01-03-2019

Al meer dan drie jaar levert Robert Bourgonje mooie kwaliteits-keukens die wél betaalbaar zijn. De klant heel gelukkig maken met zijn creativiteit, dat vindt Robert het mooiste van zijn vak. Hij heeft 29 jaar ervaring in het ontwerpen van droomkeukens. Want naast mooi, moet een keuken natuurlijk ook praktisch zijn. U kunt ervan uitgaan dat u een goed advies krijgt, gebaseerd op ervaring.

Ik maak graag klanten gelukkig met de perfecte keuken

Dankzij deze ruime ervaring weet Robert exact wat er mogelijk is bij het samenstellen en ontwerpen van een keuken. Een keuken dient er niet alleen mooi uit te zien, maar bovenal praktisch van aard te zijn. Door deze kennis te combineren met zijn creativiteit weet hij iedere klant gelukkig te maken met een perfecte keuken. Dat vindt de keukenontwerper het allermooiste van zijn vak! Unieke ontwerpen De keukens die je bij Bourgonje Keukens ziet, zul je niet snel ergens anders vinden. Natuurlijke keukens van massief hout, strakke en moderne keukens in hoogglans wit of mat zwart, het kan allemaal. Of je stijl nu modern, robuust, strak of klassiek is: Robert Bourgonje ontwerpt voor iedere wens een passende keuken. Wat geldt voor de keukens, geldt ook voor de apparatuur, keukenbladen en accessoires: vrijwel alles kan.

Door gebruik te maken van de beste software die binnen de keukenbranche verkrijgbaar is, kan er een zeer realistische impressie gegeven worden. Hierdoor waan je je al bijna in je droomkeuken.

Je kunt een keuken zo duur of goedkoop maken als je zelf wenst. Door mee te denken over wat er juist wel of niet nodig is in de keuken, kan Robert tips geven over mogelijke besparingen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Zo realiseert hij binnen ieder budget de ideale keuken.

Eigenaar: Robert Bourgonje Lindeplein 4, Oisterwijk 013-850 83 27 www.bourgonjekeukens.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).