column

Grootste terras!

Grootste terras!

01-04-2019

De zomertijd is weer gestart, de dagen worden langer. Knop om naar het voorjaar. De zomeroutfit kan weer uit de kast of worden aangevuld. De terrassen staan weer zo goed als allemaal klaar voor een hopelijk net zo’n mooi seizoen als afgelopen jaar.

Citymarketing start op 1 april. We verwelkomen Piet Duizer als citymarketeer in ons mooie Oisterwijk. Natuurlijk zal hij zich moeten inwerken, maar Centrummanagement en Buitengebiedmanagement zullen graag hierin assisteren en hebben alle vertrouwen in hem. We hebben uiteindelijk allemaal hetzelfde doel: Oisterwijk zo goed mogelijk in de markt te zetten. Samenwerking is dan onontbeerlijk. We zullen ongetwijfeld nog veel horen over dit nieuwe initiatief.

Wat betreft de koopzondagen het volgende: we hebben een extra koopzondag op 28 april. Dit is vanwege de festiviteiten rondom Koningsdag. Rondom dit weekend kunnen we weer een nostalgische kermis verwelkomen in ons centrum. Ook zijn er natuurlijk talloze andere festiviteiten georganiseerd. Volg hiervoor onze website en de social media.

De ondernemers van het Centrummanagement hebben we deze maand weer uitgenodigd voor een bijeenkomst. Dit keer worden ze aangesproken door een cabareteske spreker. Humor en vermaak moeten een boodschap overbrengen.

Op onze site staat dat we in Oisterwijk het “Grootste Terras” mogen hebben. Tijdens de laatste update telde ik maar liefst meer dan 6.000 stoelen… Natuurlijk gaan we komende periode de site van Bezoek Oisterwijk weer opfrissen met nieuwe content en foto’s. Kijk er maar eens op! Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10884 - Schildersbedrijg Swaans