Bruisende zaken

Enjoy out door living

Enjoy out door living

01-04-2019

Bogarden is het adres waar u de zonnige kant van het leven proeft tussen onze uitgebreide en sfeervolle collectie buitenmeubilair, parasols en accessoires voor uw terras. Bekijk uw terras als een verlenging van uw huis, een expressie van uw persoonlijke stijl, waarbij elk stukje even belangrijk is, zoals elke andere kamer in uw huis en kleed het aan met prachtige producten.

Maak hierbij een keuze uit diverse materialen en kies de stijl die bij u past: van traditioneel tot eigentijds. Daarbij bieden wij u een vakkundig en persoonlijk advies, optimale service en uitsluitend kwaliteitsproducten. Samen met u komen wij tot het gewenste resultaat, waar u zich prettig bij voelt.

Eenmaal binnen bij Bogarden vindt u de mooiste meubelen van een uitzonderlijk hoog niveau. Uitblinkend in stijl, kwaliteit en originaliteit. Onze collectie bestaat uit de toonaangevende merken Borek en Max & Luuk.

Bij Bogarden is er een grote keuze uit materiaal, van traditioneel tot eigentijds. Diverse collecties zijn ontworpen door vooraanstaande ontwerpers zoals onder andere Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Eric Kuster en Frans van Rens. Met als resultaat smaakvolle buiten-meubelen en bijpassende parasols die met passie en aandacht zijn ontworpen en vervaardigd. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gevormd en gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ met familie en vrienden te bieden, waarin de tuin het centrale middelpunt vormt. De gehele collectie is tijdloos en al deze meubelen hebben ongeacht de vormgeving een ultiem comfort en zijn gemaakt van weersbestendige materialen.

De collectie parasols van het merk Borek geldt zonder twijfel als de meest uitgebreide van Nederland. Gemaakt van diverse materialen en leverbaar in verschillende kleuren. In uitvoering variëren onze parasols van rond tot vierkant, vrijhangend tot losstaand, klassiek tot modern en van klein tot groot. Zo kunt u bij ons altijd slagen.

De bijzondere klasse van onze producten kunt u zelf ervaren door een bezoek te brengen aan onze showroom.

Wij nodigen u graag uit om te komen genieten.
 

TOTAALBELEVING VAN HET HOOGSTE NIVEAU De hoge mate van aandacht voor uitstraling, beleving, kwaliteit en service is te bewonderen in de prachtige showroom van 1.200 vierkante meter. Ook online verkrijgbaar.

Bedrijfsweg 7 | Oisterwijk | 013-5216464 | www.bogarden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist





Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

EetcafÉ de Huiskamer
EetcafÉ de Huiskamer
Oisterwijk Bruist

TAVERNE DE POSTHOORN
TAVERNE DE POSTHOORN
Oisterwijk Bruist

Boshuys Hermitage
Boshuys Hermitage
Oisterwijk Bruist

Little asia cuisine
Little asia cuisine
Oisterwijk Bruist

Mals. Oisterwijk
Mals. Oisterwijk
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10925 - SEC Eten & Drinken