bruisende zaken

Uw haar verdient de    aandacht van Donna Kapper

Uw haar verdient de aandacht van Donna Kapper

01-04-2019

Een goede verzorging van je haar is heel belangrijk. Daar weten ze bij Donna Kapper in Oirschot alles van. Bettie Metzemaekers en haar team werken dan ook met de beste en bovendien - natuurlijke - producten. Zo stapt iedereen (mannen, vrouwen, kinderen) altijd goed gekapt en met gezond haar weer naar buiten na een bezoekje aan Donna Kapper.

Bettie Metzemaekers zit al 25 jaar met haar kapsalon in Oirschot. De zaak aan de Torenstraat ligt vlakbij de Markt en kijkt uit op de kerk. Een prachtige plek voor een kapsalon, vindt ook Bettie: “Mensen mooi maken is hartstikke leuk om te doen. Wij werken met producten van Kevin Murphy. Die zijn gemaakt op natuurlijke basis en vrij van parabenen en ammoniak.”

Extensions

Bij Donna Kapper kun je terecht voor een reguliere knipbeurt maar zeker ook voor de meest creatieve kapsels. Bettie vertelt: “Daar- naast hebben we ook een hele makkelijke en niet dure methode voor het inbrengen van hair-extensions. Dat is naast het verven en aanbrengen van highligts een groot succes. Opsteken doen we trouwens ook. Daarnaast verzorgen we indien gewenst ook het aanbrengen van make-up van het topmerk XIP.”

Haarverzorging

De sfeer bij Donna Kapper is gemoedelijk en dat spreekt veel mensen aan. De trends van het moment zijn het aanbrengen van mooie warme kleuren en pasteltinten en ook het creëren van een natuurlijk valling van het haar. Bettie daarover: “Goede haarverzorging is heel belangrijk. Wij hebben daar de juiste producten voor. En is je haar toch beschadigd, kom dan naar Donna Kapper want wij hebben altijd een oplossing om het weer gezond te maken.”

Bel voor een afspraak: 0499-577657

Torenstraat 2 Oirschot | 0499-577657 | donnakapper@gmail.com | www.donnakapper.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Oisterwijk Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).