column

De zomer komt eraan!

De zomer komt eraan!

01-05-2019

Moet je eens zien hoe snel het centrum weer groen wordt. De zomer is in aantocht! Deze maand bevat Hemelvaart en natuurlijk, niet te vergeten, Moederdag. Let wel op het feit dat de winkels op Hemelvaartsdag gesloten zijn.

Normaliter wil ik hier alleen goed nieuws brengen, maar we zijn toch wel teleurgesteld over het feit dat “Art in Oisterwijk” dit jaar niet doorgaat. Hopelijk kan de organisatie het evenement wel in 2020 organiseren, dat is wel de bedoeling. De ontwikkelingen rondom de KVL zijn ook al goed zichtbaar. Het moet resulteren tot een betere verbinding en bereikbaarheid van en tussen het centrum en de KVL. Komende periode zullen we nog meer bouwactiviteiten kunnen zien starten. We wensen de initiatiefnemers hiermee veel succes. Ook succes wensen we de nieuwe ondernemers zoals Curvy Fashion, Studio Namaste, Café Koosje en BistroC.

De planning voor het opfrissen en aanpassen van het Lindeplein zou met Koningsdag klaar moeten zijn. Bij het ter perse gaan van deze column ziet dat er nog niet zo uit. Dat zou wel jammer zijn na al die vergaderingen, beloftes en afspraken. In ieder geval is Citymarketing begonnen met een nieuwe opzet voor de voormalige VVV. Dit heet vanaf 1 april Tourist Informatie Punt, afgekort TIP.

We zijn blij dat de vrijwilligers de overstap met enthousiasme hebben meegedaan. Daarnaast zijn we weer bezig met het opzetten van verschillende evenementen zoals WinterglO’w en de Modedag. Ook andere organisaties hebben al leuke festiviteiten op de uitagenda geclaimd. Hierover later meer. Het belooft in ieder geval weer een drukke zomer en herfst te worden met mooie evenementen! Natuurlijk gaan we komende periode de site van Bezoek Oisterwijk weer opfrissen met nieuwe content en foto’s. Neem maar eens een kijkje! Tot ziens in Oisterwijk, Parel in ’t Groen! Frits Knibbeler Centrummanager

info@cm-oisterwijk.nl | 06-50 64 64 25

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).