bruisende zaken

Vergroot je herkenbaarheid!

Vergroot je herkenbaarheid!

01-05-2019

Wil jij je herkenbaarheid vergroten? Dat kan op allerlei verschillende manieren. Sticker & Shirts denkt graag met je mee en is in staat een totaalconcept aan te bieden. Je kunt het zo gek niet bedenken als het gaat om bedrukken, beletteren en bestickeren, of het kan. “We zullen niet snel ‘nee’ verkopen’”, aldus eigenaresse Mariëlle Wolfs. “We denken liever in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.”

Mariëlle begon ooit als hobby met het bedrukken van t-shirts voor familie en vrienden, maar anderhalf jaar geleden heeft ze de sprong gewaagd en is ze haar eigen onderneming gestart. Sindsdien is het dienstenpakket enorm uitgebreid en heeft ze haar bedrijfsvoering verder geprofessionaliseerd.

Alleskunner
Sticker & Shirts kan veel. “Denk bijvoorbeeld aan autobelettering en belettering van winkels en restaurants. We maken ook stickers voor bedrijven om uit te delen of om op hun producten te plakken. Verder vervaardigen wij reclameborden, spandoeken en banners in alle soorten en maten. Sinds kort hebben we zelfs een reclame aanhangwagen voor de verhuur, handig voor evenementen en open dagen. Ook als je op zoek bent naar drukwerk, ben je bij ons aan het goede adres. We verzorgen tevens de kleding voor bedrijven en sportverenigingen, zoals shirts of tassen met sponsorlogo.”
 

Kwaliteit voorop
“De materialen die we gebruiken, zijn van de beste kwaliteit. Zo werken we o.a. met vinylfolies en printbare folies van o.a. Avery en flexfolies van o.a. Siser. Daarnaast hebben we voor het full colour printwerk een Roland Truevis SG540 in huis. Deze printer staat garant voor een perfecte printkwaliteit.”
 

Ontzorgen
“We willen een totaalconcept aanbieden en mensen ontzorgen. Als we iets niet zelf kunnen, hebben we meestal wel iemand anders in ons netwerk die het voor je kan regelen. Het is heerlijk dat ik al mijn creativiteit kwijt kan in dit werk. En nog mooier is het dat ik andere mensen hier blij mee kan maken, dat geeft ontzettend veel positieve energie!”

Alles wat hier de deur uitgaat, moet gewoon goed zijn

Heizenschedijk 5, Moergestel | 06-15453770 | info@stickerenshirts.nl | www.stickerenshirts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10906 - Proeflokaal 't Gelagh