bruisende zaken

Afvallen met  gezond verstand

Afvallen met gezond verstand

01-05-2019

Zlim Bodystyling is al meer dan 20 jaar een gerenommeerd instituut voor afslanken en figuurcorrectie. Onze methode is gebaseerd op verstandig eten en doelgericht bewegen onder deskundige individuele begeleiding. Ons motto: afslanken met gezond verstand? Geen poeders, pillen, proteïnen- of andere crashdiëten die slechts tijdelijk resultaat geven; wie kiest voor Zlim®, kiest voor duurzaam resultaat. Zlim® werkt echt!

Nieuw bij Zlim: De Universal Contour Wrap ‘s Werelds beste ontgiftende huidbehandeling

Alle onderzoeken wijzen uit en ook echte deskundigen zijn het erover eens: een goede begeleiding biedt uiteindelijk de meeste kans op succes om blijvend af te slanken.

En professionele begeleiding, dat is nou juist onze grote kracht.

Ik wil mensen op basis van gezond verstand laten afvallen, dus met normale voeding en zonder pillen of supplementen. Het resultaat moet duurzaam zijn, dat is de kunst.

Samen spreken we door wat je eet, hoeveel je eet en waarom je eet. Voldoende voedingsstoffen en variatie zijn daarbij belangrijk. Je zult ervan versteld staan wat je allemaal nog wel mag eten en in welke hoeveelheden.

• Zuivert en verstrakt de huid • Verwijdert dode huidcellen • Ontgift het lichaam • Stimuleert het lymfesysteem • Gegarandeerd centimeterverlies Door deze unieke wikkelmethode van 26 bandages die zijn geweekt in een warme, mineraalrijke kleioplossing wordt uw lichaam strakker en voelt uw huid zijdezacht aan. Detox uw lichaam. U zult versteld staan van het resultaat! Schijfstraat 16, Oisterwijk 013-521 25 58 | www.zlim.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist

Plens lente
Plens lente
Oisterwijk Bruist

Toe aan zonnige tijden!
Toe aan zonnige tijden!
Oisterwijk Bruist


Bedrijfstuin in onderhoud?
Bedrijfstuin in onderhoud?
Oisterwijk Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Oisterwijk Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).