column

Let’s move!

Let’s move!

01-05-2019

Move-Ing Kinderfysiotherapie biedt diverse zelf ontwikkelde lessen aan. Wij willen kinderen op een gezonde manier in beweging krijgen en met plezier in aanraking laten komen met diverse sporten en bewegingsvormen. Met deze keer aandacht voor: Fitdankbaby & Peutergym

Fitdankbaby Moeders met hun baby
FitdankBaby is een uniek concept dat speciaal bedoeld is voor mama’s die na hun bevalling fysiek en mentaal weer in vorm willen komen en tegelijk ook quality time willen doorbrengen met hun baby van 3-7 maanden.

Het unieke en mooie van deze speciale workout is dat de intensiteit van de workout toeneemt naarmate je baby groeit. Door het samen deelnemen aan deze les zal de band versterken en wordt samen bewegen een normaal onderdeel van jullie gezamenlijke routine.

PEUTERGYM 2 t/m 4 jaar
De peutergym is ontwikkeld voor kinderen van 2 t/m 4 jaar. Tijdens deze les ligt het accent op het ontdekken en stimuleren van de motorische ontwikkeling. Dit gebeurt op een speelse wijze waarbij samenwerking met andere kinderen een belangrijk leerdoel is.

Ouders zijn gedurende de les aanwezig om samen met hun kind te sporten.

Tijdens de les wordt gebruik gemaakt van cijfers /kleuren /dieren /muziek etc. om de sportles een speels, aansprekend thema te geven en ook nog eens leerzaam te maken.

Meld je nu aan via wwww.move-ing.nl.

Het is van groot belang dat je kind goed leert bewegen. Kinderen ontwikkelen zich spelenderwijs door te bewegen en tegelijkertijd te ontdekken. Het is belangrijk dat een kind in deze eigen ontwikkeling gestimuleerd wordt. Dat is de reden dat kinderfysiotherapie een apart vakgebied binnen de fysiotherapie is.

De kinderfysiotherapeuten van Move-Ing diagnosticeren en behandelen je baby, peuter, kleuter, schoolgaand kind of tiener bij motorische en/of zintuigelijke problemen.
 

 

Tilburg Noord (06-20448347) Tilburg Reeshof (06-14155564) Moergestel (06-18820146) Berkel-Enschot ( 06-18820150) info@move-ing.nl www.move-ing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


In een lijstje...
In een lijstje...
Oisterwijk Bruist




SEC
SEC
Oisterwijk Bruist

Matteo Ambachtelijk IJs
Matteo Ambachtelijk IJs
Oisterwijk Bruist

Zout & Citroen
Zout & Citroen
Oisterwijk Bruist

De jongens van Zand & Klei
De jongens van Zand & Klei
Oisterwijk Bruist

restaurant Chocolat
restaurant Chocolat
Oisterwijk Bruist

Spiegeltje,  spiegeltje…
Spiegeltje, spiegeltje…
Oisterwijk Bruist

Ontharen met laser
Ontharen met laser
Oisterwijk Bruist






EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06138 - 't Stationneke