column

De loodgieter  van het lichaam

De loodgieter van het lichaam

01-06-2019

Door onze leefstijl, stress, drukte, snel eten, minder voedzame voeding, straling, emoties en allerlei andere oorzaken, kan ons lichaam veel ballast met zich meedragen. Daar waar de darm staat voor het ontlasten, het ontdoen van oude ballast, kan de darm uit balans raken als we niet ontlasten. Als je weet dat de meest recente gegevens laten zien dat 25% van de Nederlandse bevolking darmklachten heeft, dan is het een signaal dat we hulp nodig hebben. Wij kunnen helpen met de hoge darmspoelingen.

Er zijn altijd meerdere wegen die naar Rome leiden. Wij denken dat hoge darmspoelingen een hele efficiënte behandeling is om de darm te ledigen en te trainen om weer te ontlasten. Het vergelijk: wat wij maken is de loodgieter die de afvoer komt ontstoppen, zodat de afvoer weer beter kan doorstromen. Zo ook je darm. Wij halen de oude ontlastingsresten eruit op een uiterst veilige, integere en discrete manier waarbij geen nare luchtjes vrij komen.

De ontlasting hoopt zich niet ineens op. Dit is een proces van jaren. Vergelijk het met de tandplak op je tanden. Dagelijks poets je je tanden om etensresten weg te krijgen en bacteriën geen kans krijgen om gaatjes te maken. Dit gebeurt ook in de darmen. Je kunt dagelijks naar de wc gaan, maar de darmplak moet er van tijd tot tijd ook uit. Doen we dit niet, dan kunnen de achtergebleven bacteriën schade aanrichten aan het darmslijmvlies. In eerste instantie kan dat leiden tot buikpijn of krampen, opgeblazen gevoel of een verstoorde stoelgang, uiteindelijk kan dit leiden tot darmaandoeningen zoals de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa.

Om je lichaam te ondersteunen in het ontlasten kun je deze zeer zachte en efficiënte behandeling ondergaan om je lichaam en gezondheid weer te herstellen.

Sinds 1 mei is Lily Müller mijn nieuwe collega. Daarom krijg je 25% korting op een kuur van 3 behandelingen op woensdag en zaterdag. Op de overige dagen krijg je meer dan 10% korting.

Bel voor het maken van een afspraak of informatie naar 013-5332797.

Kitty Wolf is al 15 jaar “poepdokter”.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Als sportlerares heeft zij niet lang gewerkt.

Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut, is zij begonnen in haar eigen praktijk. Inmiddels heeft ze een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in NL en Europa.

Dom S Dubuissonstraat 38 Berkel-Enschot 013-5332797 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Uw tuin (laten) aanleggen?
Uw tuin (laten) aanleggen?
Oisterwijk Bruist

Magische  schuimmassage
Magische schuimmassage
Oisterwijk Bruist
Digitaal dossier?
Digitaal dossier?
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk BruistBorst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


Een knipoog ;(
Een knipoog ;(
Oisterwijk Bruist

Birdnesting: wat is dat?
Birdnesting: wat is dat?
Oisterwijk Bruist

Definitief ontharen
Definitief ontharen
Oisterwijk Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
Oisterwijk Bruist

Huidkanker
Huidkanker
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).