column

Advies over uw tuin?

Advies over uw tuin?

01-06-2019

Voor de meeste is een tuin een plek om heerlijk te ontspannen, lichamelijk bezig te zijn en te genieten van de buitenlucht. Voor anderen voelt het juist als een ‘must’ om steeds de tuin te moeten onderhouden. Voor alle partijen geldt, dat de natuur zijn werk blijft doen. Wij geven graag tuinadvies om uw droomtuin te kunnen realiseren.

Advies Een goed tuinadvies , eens in de zoveel tijd, kan ontzettend prettig voor u zijn. Soms houdt dit in, dat men minder werk hoeft te verzetten in de tuin, maar een goed advies kan soms ook gewoon noodzakelijk zijn, denk bijvoorbeeld maar aan achterstallig onderhoud van bomen. ( sterke wind). Op elk tijdstip van het jaar kunt u ons contacteren en voorzien wij u graag tijdig van een goed advies. Dit kan gebeuren via mail, telefonisch of via een (korte) ontmoeting in uw tuin. Soms kan een advies vooraf u ook veel werk en onkosten besparen.

Wij komen u graag vrijblijvend adviseren over alles wat zich in uw tuin afspeelt. Voor een eerste gesprekje rekenen wij geen voorrijkosten, omdat we dit zien als een kennismaking voor beide partijen. Wij hopen tijdens dit gesprek u alle vertrouwen te geven in een goede samenwerking.

Komen we bij opvolgende gesprekken uit op het ontwerpen, tekenen, berekenen en uitvoeren van bepaalde werkzaamheden voor aanleg en/of onderhoud, dan wordt dit uitgebreid met u doorgesproken. Tot slot wordt alles uitgewerkt in een definitieve offerte, welke door u voor akkoord wordt ondertekend, alvorens wij van start gaan.

Gespecialiseerd in Energetische tuinaanleg.

Een ontwerp en aanleg vol energie voor de ‘beheerders’ van hun tuin.

Wij zijn gespecialiseerd: ADVIES ONTWERP AANLEG ONDERHOUD BEDRIJVEN

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website!

013 - 534 60 23 0 6- 50 29 80 62 theo@hoveniervanamelsfoort.nl www.hoveniervanamelsfoort.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Uw tuin (laten) aanleggen?
Uw tuin (laten) aanleggen?
Oisterwijk Bruist

Magische  schuimmassage
Magische schuimmassage
Oisterwijk Bruist
Digitaal dossier?
Digitaal dossier?
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk BruistBorst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


Een knipoog ;(
Een knipoog ;(
Oisterwijk Bruist

Birdnesting: wat is dat?
Birdnesting: wat is dat?
Oisterwijk Bruist

Definitief ontharen
Definitief ontharen
Oisterwijk Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
Oisterwijk Bruist

Huidkanker
Huidkanker
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).