column

Colon in Balance bestaat 15 jaar

Colon in Balance bestaat 15 jaar

01-07-2019

De therapie is niets nieuws, het bestaat al sinds 1500 v.Chr. Alleen toen reinigden ze het lichaam van binnenuit met water wat door een holle rietstelling via de kringspier naar binnen liep. Nu hebben we gelukkig wegwerpcanules, onderleggers en gaat het water geurloos rechtstreeks naar de riolering. Het waren de Egyptenaren die deze therapie als eerste gebruikten, volgens een geschrift uit die tijd die in Duitsland nog te zien is.

Mijn leven is door het ondergaan van deze therapie enorm veranderd. Ik werd fitter, energieker, soepeler, helderder en ik viel centimeters af op een gezonde manier. Het belangrijkste was dat ik emotioneel veel ballast ben kwijtgeraakt. De darm is een vergaarbak van emoties. En dat zie ik terug bij 99% van mijn cliënten. Bijvoorbeeld de leverhoek rechts in je buikholte. Daar zitten emoties van boosheid, gal spuwen, hartzeer. Door dit tijdens de spoeling te bespreken, raak je juist die oude emoties kwijt die zo belastend zijn. Daardoor krijg je o.a. ruimte in de buik, een betere ademhaling, diepere slaap en meer geestelijke rust en balans.

Inmiddels ben ik 15 jaar verder, heb ik enorm veel ervaring op mogen doen en is de praktijk uitgebreid met 1 collega. En nog steeds en misschien wel meer, ben ik zeer enthousiast en gemotiveerd om mijn missie te handhaven.

Daarom krijg je als nieuwe klant van Colon in Balance 15% korting op een nieuwe kuur in de maand juli.

Neem vrijblijvend contact met ons op via 06-52063642 of via info@coloninbalance.com

Kitty Wolf is al 15 jaar “poepdokter”.

Zij is de grondlegger van het combineren van darmspoelingen met emoties. Als sportlerares heeft zij niet lang gewerkt.

Zij wilde iets betekenen voor de mensen op gezondheidsvlak. Na het volgen van de Mastery University van Anthony Robbins en de opleiding tot darmtherapeut, is zij begonnen in haar eigen praktijk. Al 15 jaar heeft zij een bloeiende praktijk en leidt zij het merendeel van de darmtherapeuten op in Nederland en Europa.

Dom S Dubuissonstraat 38 Berkel-Enschot 06 - 52 06 36 42 www.coloninbalance.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).