bruisende zaken

Waan je in de zevende hemel

Waan je in de zevende hemel

01-07-2019

In de hectische maatschappij van tegenwoordig is het belangrijk om af en toe even een moment voor jezelf te nemen. Een moment om te ontspannen en alle drukte even te vergeten, met deze gedachte heeft Claudia de Laat haar ontspanningscentrum CloudSeven opgezet.

Totaalpakket om te ontspannen
Alles in het ontspanningscentrum CloudSeven is erop gericht om tijd voor jezelf te nemen en volledig tot rust te komen. Een floatsessie, een fijne massage of een heerlijke verzorging van je nagels. De verschillende behandelingen zijn los te boeken om zo even aan de drukte van alledag te ontsnappen, al is het maar een half uurtje. Om volledig tot rust te komen, is het ook mogelijk om een combinatie tussen behandelingen te boeken.

Heerlijk floaten
Met haar floatingruimtes heeft Claudia van CloudSeven een uniek concept in Vught. Tijdens het floaten drijf je gewichtloos op een laag zout water op lichaamstemperatuur. Daar zit 500 kilo magnesiumzout in, wat gezond is voor het lichaam. Een floatingsessie duurt een uur en staat gelijk aan 5 uur slapen. Je komt tijdens het floaten in een diepe ontspanning en beleeft zo een echt rustmoment voor jezelf.

Zintuigen staan centraal
Bij een bezoek aan CloudSeven staan al jouw zintuigen centraal. In de floatingcabines vloeien de kleuren over van licht naar donker. Ook hangt er een heerlijke geur en wordt er rustgevende muziek afgespeeld. Daarnaast is de groene buitenwereld naar binnen gehaald. Hierdoor kom je in een natuurlijke flow en wordt een bezoek aan CloudSeven een bijzondere belevenis.

Ervaar het zelf
CloudSeven helpt mensen om helemaal tot rust te komen en daar kun jij er ook één van zijn. Breng daarom zeker eens een bezoek aan dit ontspanningscentrum in Vught.

Claudia de Laat: “Eén uur floaten staat gelijk aan vijf uur slapen.”

CloudSeven Studio | Eigenaresse: Claudia de Laat | Helvoirtseweg 130 Vught 073-8509446 | recharge@cloudsevenstudio.com | www.cloudsevenstudio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Thuis!
Thuis!
Oisterwijk BruistUw steun is hard nodig!
Uw steun is hard nodig!
Oisterwijk Bruist


Advies over uw tuin?
Advies over uw tuin?
Oisterwijk Bruist

Plens lente
Plens lente
Oisterwijk Bruist

Toe aan zonnige tijden!
Toe aan zonnige tijden!
Oisterwijk Bruist


Bedrijfstuin in onderhoud?
Bedrijfstuin in onderhoud?
Oisterwijk Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Oisterwijk Bruist

Borst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).