column MOOIMEDISCHSPORTIEF column

Alleen effectief. Samen oneindig sterk. Antioxidant & UV Bescherming

Alleen effectief. Samen oneindig sterk. Antioxidant & UV Bescherming

01-08-2019

De huid is van nature gebouwd om zichzelf te herstellen. Door schadelijke externe invloeden zoals zon, luchtvervuiling, roken en stress, maakt ons lichaam een overschot aan vrije radicalen aan. Hierdoor gaan de radicalen zich anders gedragen.

Als u er goed uitziet, voelt u zich goed en straalt u dit ook uit.

Ze focussen niet langer alleen op ziekteverwekkers, maar binden zich ook aan gezonde cellen. Er vindt dan een chemische reactie plaats: oxidatie. Oxidatie is een belangrijke oorzaak van huidveroudering. Het zorgt voor DNA-schade, maakt de huid minder elastisch, beschadigt bindweefsel en zorgt voor rimpels en ouderdomsvlekken. Zonbescherming beschermt aan het huidoppervlak tegen UVA/UVB-stralen. Ze bieden echter geen complete bescherming tegen schade door vrije radicalen. Antioxidanten doen dit wel. Een brede aanpak vereist een dubbele bescherming: Antioxidant + zonbescherming. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen en versterken de bescherming van de huid tegen schadelijke invloeden, zodat de huid de zichtbare tekenen van huidveroudering zelf kan corrigeren.

Bij Mooi Medisch Sportief boeken we geweldige resultaten met de producten van SkinCeuticals en Obagi Medical. Bent u benieuwd wat onze behandelingen en producten voor uw huid kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek of boek een behandeling bij onze schoonheidsspecialiste.

Drs. Alice van der Linden, cosmetisch arts Mariëlle van Gestel, schoonheidsspecialiste Nieuwsgierig geworden en spreekt deze visie u aan? Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Bij Mooi Medisch Sportief kunt u terecht voor rimpelinspuitingen met botox of hyaluronzuur. Ook verzorgen wij anti-transpiratiebehandelingen, littekencorrecties en behandelingen tegen verschillende huidaandoeningen en migraineklachten.“Als cosmetisch arts vind ik het een mooie uitdaging om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en u een frissere uitstraling te geven. Met subtiele veranderingen kun je al een groot effect bereiken, zonder dat uw omgeving doorheeft dat u ‘iets’ heeft laten doen. Gelukkig zien we dat het taboe op cosmetische ingrepen steeds meer verdwijnt en mensen de stap durven te zetten om eens langs te komen voor een advies.”

Achterstraat 4 Helvoirt 06-17028131 info@mooimedischsportief-denbosch.nl www.mooimedischsportief.nl/helvoirt

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Uw tuin (laten) aanleggen?
Uw tuin (laten) aanleggen?
Oisterwijk Bruist

Magische  schuimmassage
Magische schuimmassage
Oisterwijk Bruist
Digitaal dossier?
Digitaal dossier?
Oisterwijk Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Oisterwijk BruistBorst- vergroting?
Borst- vergroting?
Oisterwijk Bruist


Een knipoog ;(
Een knipoog ;(
Oisterwijk Bruist

Birdnesting: wat is dat?
Birdnesting: wat is dat?
Oisterwijk Bruist

Definitief ontharen
Definitief ontharen
Oisterwijk Bruist

Beugel nodig?
Beugel nodig?
Oisterwijk Bruist

Huidkanker
Huidkanker
Oisterwijk Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).