Column De Tandarts

Laat je tanden zien!

Laat je tanden zien!

01-03-2019

Een implantaat is niet meer weg te denken als eigentijdse oplossing voor een duurzame en functionele vervanging van verloren tanden en kiezen. De Tandarts is de specialist op het gebied van implantologie in Raamsdonksveer.

Wat is implantologie?
Een implantaat is een klein titanium schroefje dat kan dienen als verankering voor een klikgebit, als bijvoorbeeld alle tanden en kiezen verloren zijn. Op dit titanium schroefje kunnen kronen, bruggen en overkappingsprotheses bevestigd worden.

Implantologie is een kleine en snelle ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Deze ingreep wordt al zeventien jaar succesvol bij ons uitgevoerd.

Bekijk de voorwaarden op onze website waar je gebit aan moet voldoen voor een succesvolle ingreep.

Direct een afspraak maken? Bel ons of kijk voor meer informatie op onze website.

Welkom bij De Tandarts, de specialist op het gebied van tandheelkundige zorg. Het behoud van een mooi en gezond gebit is ons streven. Onze behandelingen worden met de modernste behandelmethodes uitgevoerd door een team van gespecialiseerde tandartsen en mondhygiënisten. Daarbij staat een persoonlijke benadering centraal.

Reguliere tandartsbehandelingen

Orthodontie

Implantologie

Cosmetische en reconstructieve tandheelkundige behandelingen

Mondhygiëne

Met een gaaf en gezond gebit mag je gezien worden!

Collegeweg 2b, Raamsdonksveer 0162-521546 www.naar-de-tandarts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).