bruisende zaken

Aandacht voor  voeten

Aandacht voor voeten

01-09-2019

Dat stilzitten niet bepaald haar ding is, wordt meteen duidelijk als je met Adinda praat. In nog geen twee jaar tijd breidde zij haar pedicurepraktijk uit met tal van nieuwe disciplines.

Blijven ontwikkelen

“1 juli 2017 opende ik de deuren van mijn eigen pedicurepraktijk in Oosterhout”, vertelt Adinda trots. “Onderdeel van mijn karakter is echter dat ik altijd meer wil en continu op zoek blijf naar nieuwe dingen om mijzelf verder te ontwikkelen.” Daarom blijft Adinda telkens nieuwe opleidingen erbij blijft volgen om haar klanten steeds meer te kunnen bieden.

Uiteenlopende behandelingen

“Je bent bij mij uiteraard nog steeds aan het juiste adres voor pedicure, maar daarnaast bied ik inmiddels ook IPL, voetreflexmassage, huidverjongende en huidverbeterende behandelingen. Voor zowel dames als heren, want ook steeds meer heren weten de weg naar mijn praktijk te vinden.”

Definitief ontharen met IPL

Je hoort tegenwoordig ontzettend veel positieve berichten over ontharen met IPL. Dat is niet verwonderlijk, want deze vorm van ontharen brengt veel voordelen met zich mee. De methode is vrijwel pijnloos. IPL is comfortabeler, effectiever en op termijn ook goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Om een 90% haarreductie te realiseren, zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig met tussenpozen van ongeveer 4 tot 12 weken. IPL wordt veel ingezet bij ongewenste en/of overmatige haargroei, maar kan ook een uitkomst bieden bij andere kwalen die zorgen voor onzekerheid omtrent je uiterlijk.

Altijd eerlijk

Adinda houdt van haar werk, waardoor het eigenlijk niet eens echt als werk voelt. “Ik ga elke dag weer met heel veel plezier aan de slag. Ik vind het heerlijk om met mensen te werken en vooral als ze blij de deur uitgaan.” Als een van haar pluspunten noemt Adinda bovendien dat ze altijd eerlijk is, tegen iedereen. “Het is niet altijd even makkelijk, maar toch zeg ik klanten altijd eerlijk waar het op staat en wat ze van een behandeling kunnen verwachten, zonder eromheen te draaien. Dat waarderen mijn klanten.” Het draagt volgens Adinda bovendien bij aan een fijne vertrouwensband tussen haar en haar klanten. “En dat is alleen maar goed, want ik vind het belangrijk dat mensen zich in mijn praktijk op hun gemak voelen. Daar draagt de inrichting trouwens ook aan bij: open en licht, maar dan toch met een gevoel van warmte en rust.”

Nieuwsgierig? Kom het gewoon zelf eens ervaren!

Pedicure Adinda Catharinastraat 42 (1e verdieping), Oosterhout 06-15388484 | www.pedicureadinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).