BRUISENDE COLUMN

Draag bij aan het goede doel tijdens een gezellige filmavond

Draag bij aan het goede doel tijdens een gezellige filmavond

20-09-2019

Kiwanis Breda organiseert maandagavond 28 oktober 2019 voor de zevende keer een filmavond om geld op te halen voor het goede doel Topopkids. Topopkids, een Bredase stichting, ontwikkelt VR-brillen voor het vermaken van langdurig zieke kinderen in Amphiaziekenhuis. Zo krijgt elk kind een bijzondere belevingswereld om hun ziekte even te kunnen vergeten.

Hoe ziet de avond eruit?

De filmavond van Kiwanis Breda is speciaal voor dames. Vanaf 18.30 druppelen de eerste gasten binnen. Voor en na de feelgood film is er mogelijkheid aan statafels en zitjes in de foyer rondom de zaal om gezellig wat te drinken. Er staat een aantal verkoopkramen en presentatieruimes waar je los kunt op onder meer hebbedingetjes, sieraden, kleding en beauty-items.

Alle aanwezige dames ontvangen bij het betreden van de filmzaal een goodiebag. Onder de aanwezigingen worden leuke prijzen verloot die zijn geschonken door diverse sponsoren.

Kom jij ook? Hoe meer tickets er worden verkocht, hoe meer blije kinderen! Bestel daarom snel je tickets via de website van Kiwanis.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).