Column

Handgemaakt,  maar superstrak

Handgemaakt, maar superstrak

01-10-2019

Of je nu een modern of juist landelijk interieur hebt, een stalen deur komt altijd tot zijn recht. Helemaal als je kiest voor het maatwerk van Stalendeurinhuis.

Maatwerk

“De naam zegt het eigenlijk al, wij maken stalen deuren voor in huis, scharnierdeuren, taatsdeuren en schuifdeuren. Maar eigenlijk kunnen we alles leveren wat je van staal wilt hebben voor binnenshuis. Alles wat wij produceren is maatwerk, volledig afgestemd op jouw wensen. Kwaliteit staat hierbij uiteraard voorop, net als de best mogelijke afwerking. Alle producten worden bij ons met de hand strak afgemest met stopverf, wat zorgt voor een uniek robuust geheel. Zo ogen onze deuren strak, maar zie je toch dat het echt handwerk is.”

Slanke deuren

Het echte vakmanschap is dus een van de dingen waardoor Stalendeurinhuis zich weet te onderscheiden. “Dat blijkt ook uit hoe slank wij de deuren kunnen produceren. 20 tot 25 millimeter is voor ons geen enkel probleem terwijl de meeste stalen deuren minimaal 40 millimeter dik zijn. Maar dikker kan natuurlijk ook gewoon. In overleg is vrijwel alles mogelijk zodat je kunt investeren in een unieke deur waar je je leven lang plezier van kunt hebben.”

Kom langs

“Op onze website is weliswaar heel veel te zien, maar foto’s tonen eigenlijk niet echt ons vakmanschap. Beter kun je dit zelf een keer komen aanschouwen en voelen."

Stalendeurinhuis is gespecialiseerd in het op maat maken van stalen deuren, portalen en puien. Met ruime ervaring wordt er vakkundig gewerkt aan verscheidene projecten.

De afwerking met stopverf geeft uw deur, portaal of pui een tijdloos uiterlijk. Onze producten zijn allen voorzien van gehard glas (veiligheidsglas).

U kunt op voorhand een persoonlijk gesprek met ons voeren, zodat wij goed met u kunnen meedenken over het ontwerp, eisen en wensen van uw type droomdeur.

 

Heb je interesse in een stalen deur? Maak dan zeker een afspraak: 06-27038040

Vaartweg 10E, Oosterhout | 06-27038040 | https://stalendeurinhuis.nl/

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).