Adverteren werkt!

bruisende zaken

Toe aan een fris kapsel?

Toe aan een fris kapsel?

01-10-2019

Dan ben je bij On Your Beauty helemaal op je plek! Haar professional Genelva kijkt samen met jou naar passende mogelijkheden. Bij On Your Beauty worden alleen customized kapsels gemaakt. Ook wordt er naar de hoofdhuid gekeken. Deze stap wordt helaas vaak vergeten of achtergesteld. De hoofdhuid vormt echter juist de basis voor goed groeiend haar!

Één ding is altijd zeker: Genelva neemt de tijd voor iedere klant!

De leukste kapper

Vol trots kan Genelva ook vertellen dat ze, binnen één jaar na opening van haar bedrijf, de verkiezing van leukste kappers won. Je kunt er daarom zeker van zijn dat je na een bezoekje aan On Your Beauty thuis komt met een grote glimlach!

Flexibel

Het is ook mogelijk om thuis geknipt te worden. Dit is fijn voor jou en eventueel je kinderen, omdat de knipbeurt dan in een vertrouwde omgeving is. Daarbij is Genelva gespecialiseerd in het knippen van kinderen met een rugzakje. Ze weet mensen goed op hun gemak te stellen. Wil jij graag op een andere locatie geknipt worden? Ook dat is mogelijk! Op dit moment wordt er zelfs een bus omgetoverd tot een kapsalon.

Ben jij toe aan een fris kapsel of nieuwe look?

Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak. On Your Beauty zorgt vervolgens voor een gezellige afspraak met een prachtig resultaat!

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en ik kom langs!

On Your Beauty | Genelva van Eijk | 06-42075588 | info@onyourbeauty.nl | Onyourbeauty | www.onyourbeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).